INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO TBILISI - STEAUA 0-2

Reghecampf e convins că Steaua ar fi revenit dacă Dinamo marca: ”Nu m-a speriat penalty-ul”

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 iulie 2013 22:41

Reghecampf îi mulţumeşte lui Tătăruşanu, deşi e convins că superioritatea echipei lui s-ar fi văzut şi dacă Dinamo ar fi ajuns în avantaj


- Domnule Reghecampf, o victorie cu 2-0 în deplasare pare rezultatul perfect. Sînteţi mulţumit?
- Mai avem un meci de 90 de minute şi am spus că pentru noi cel mai important era să nu primim nici un gol, dar să marcăm. Dinamo este o echipă foarte bună, am reuşit să înscriem de două ori şi, sincer, nu m-am temut deloc. Ştiam că Dinamo e o formaţie care joacă bine pe contraatac, a fost un meci important şi sînt fericit că am cîştigat.

- A fost salvator Tătăruşanu fiindcă a parat un penalty cînd era 0-0?
- Tătăruşanu joacă de la meci la meci mai bine. Dacă nu apăra, situaţia era alta, dar sînt sigur că reuşeam să marcăm cel puţin un gol pînă la final. N-am fi pierdut, dar Ciprian ne-a salvat la acea fază.

- Cum vi s-a părut Iancu?
- Eu ţin foarte mult la Gabi, am vorbit mult cu el, i-am explicat ce vreau eu de la el şi sînt sigur că o să fie la un moment dat cel mai bun jucător din România.

- Ce părere aveţi despre achiziţionarea lui Adrian Cristea?
- Îi mulţumesc patronului pentru tot ce-a făcut, atît lui cît şi Anamariei, avem mare nevoie de Cristea, e un jucător pe care mi l-am dorit. Mai sînt şi alte lucruri de făcut. Nu vreau ca această echipă frumoasă făcută de Becali să se destrame în cîteva luni. Avem trei, patru jucători care îşi termină contractul, dar eu şi MM vom încerca să-l suplinim pe patron şi să rezolvăm problemele.

- Contează atît de mult lipsa patronului?
- Avem o situaţie foarte dificilă pentru că Becali făcea totul, el a luat toate deciziile să fie cumpăraţi sau vînduţi jucători, să fie prelungite contracte.


"Sigur îi voi găsi un loc lui Cristea în echipă, fiindcă avem foarte multe meciuri de jucat în perioada următoare, Adi ne este necesar"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

15.000 bilete vîndute pentru retur
Oficialii stelişti au anunţat că pentru meciul retur de marţea viitoare, de pe Arena Naţională, contra celor de la Dinamo Tbilisi s-au vîndut deja 15.000 de bilete. Acestea pot fi achiziţionate momentan doar online de pe site-ul biletesteaua.ro, iar cu cîteva zile înainte de meci şi de la casele stadionului. Preţurile sînt cuprinse între 20 de lei la peluze şi 150 de lei la zona VIP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
sakamoto
sakamoto  •  31 Iulie 2013, 13:18

Steaua sa nu faca greseala-cum au facut-o multi- crezind ca sint deja calificati! Urmeaza un meci retur, in care adversarul, nu trebuie subestimat! Meciul retur, trebuie tratat cu maxima seriozitate! Altfel poate sa se intimple o surpriza, cam...dureroasa... Stiu ca Reghe este un antrenor inteligent. Harnic, meticulos. Trebuie sa fie foarte atent la Dusan Uhrin! Este un antrenor foarte bun! Nu cedeaza niciodata!Succes Steaua!

dinamir
dinamir  •  31 Iulie 2013, 11:58

Steaua de cate ori a fost condusa niciodata nu a revenit.Deci sa ma slabeasca domnul Laurentiu Reghekamf-Prodan ca steaua isi revenea daca era condusa.

wwerko80
wwerko80  •  31 Iulie 2013, 10:58
Postat de daniels7714 pe 31 Iulie 2013, 07:54

cand l-am vazut pe Tatarusanu cum sta si cum a plonjat , mi-am adus aminte de Dukadam !

=)) hihihi Duckadam apara suturi de la jucatorii barcelonei, jucatori adevarati cu sut puternic si adevarat. Asta a aparat un sut slab prost plasat vai de el si il compari cu duckadam =)))) Felicitari steaua, mai multe puncte pt romania, adevarat, dar ce ai spus tu suna ca un titlu de un articol marca gsp sau prost.ro "Meme: cand l-am vazut pe Tatarusanu cum sta si cum a plonjat , mi-am adus aminte de Dukadam ! " Nu vezi cat de aberant suna =)))). Defapt daca zicea meme asa ceva probabil suna aproape perfect :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează