INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA - STEAUA 2-2

Reghecampf e fericit după calificarea în Ligă şi şi-a fixat noul obiectiv: "Am urcat la alt nivel"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 01:27

Reghecampf s-a declarat fericit după rezultatul de aseară şi a spus că acum principalul obiectiv e titlul, dar a cerut şi întăriri pentru Liga Campionilor.

Laurenţiu Reghecampf a încercat să-şi modereze bucuria la finalul întîlnirii. Tehnicianul Stelei a părut extrem de calm, dar se citea fericirea pe chipul său.

"Am contribuit mult la formarea acestei echipe, dar nu e doar meritul meu aici. Am nişte fotbalişti foarte buni şi un staff extraordinar. Am pregătit foarte bine meciul şi am reuşit să ne calificăm", au fost primele cuvinte ale lui Reghe.

Apoi a continuat: "Recunosc că a fost greu fără jucătorii care ne-au lipsit, Pintilii şi Chiricheş, dar cei care au intrat pe teren s-au descurcat foarte bine. Piovaccari e un atacant care marchează şi ne ajută mult. Am zis că va da 10 goluri în 2013 şi veţi vedea că aşa va fi!".

Antrenorul campioanei a vorbit şi despre ce înseamnă această calificare pentru Steaua: "E o performanţă pentru toată lumea din club, am făcut pasul spre fotbalul mare al Europei, am urcat la un alt nivel. Acum ne bucurăm, merităm acest lucru, e normal. Ne-am atins deja două dintre obiectivele acestui sezon, grupele Champions League şi Supercupa. Acum, mai trebuie să luăm titlul din nou şi să cucerim şi Cupa României. Avem nevoie de întăriri, mai ales că-l vom pierde şi pe Chiricheş, dar nu e momentul să vorbim de transferuri acum".

Tehnicianul a încheiat prin a lăuda adversara: "Ştiam că Legia e o echipă bună, are fotbalişti de calitate şi un antrenor la fel. În plus, atmosfera din tribune a fost senzaţională. Fanii polonezi au cîntat tot timpul, bravo lor!".

"Dacă este să privim per ansamblu, după dubla manşă s-a calificat echipa mai bună. Steliştii au mult mai mult potenţial faţă de noi, se vede cu ochiul liber calitatea pe care o au" ( Jan Urban, antrenor Legia)

"Acum ne vom întări pentru Liga Campionilor. Discutăm cu mai mulţi jucători, vom aduce unul sau doi fotbalişti pentru că e nevoie" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Cred că a fost mai uşor decît ne aşteptam, dar apoi ne-am complicat singuri. Instinctiv am făcut pasul înapoi, deşi trebuia să continuăm să presăm, dar asta este, bine că ne-am calificat!" (Alexandru Bourceanu, căpitan Steaua)

"Am încununat un an de succes. Sper să facem jocuri bune şi să ne calificăm în primăvară măcar în Europa League" (Alexandru Bourceanu, căpitan Steaua)

"Nu-mi place Piovaccari, dar dă goluri şi asta contează. Dacă Gigi îi ia pe Sînmărtean, Alcenat şi Marc de la Ceahlăul, Steaua se va descurca bine în grupe" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
stietoot
stietoot  •  28 August 2013, 13:09
Postat de gabi1702 pe 28 August 2013, 12:29

steaua tb sa aduca un atacant, sa scape de prepelita si sa mai aduca un mijlocas central pe profilul lui bourceanu si un fundas central. de asemenea, ca bonus, ar trebui sa il dea pe rapa si sa aduca un fundas dreapta care sa ii faca concurenta lui georgievski ca si-a luat-o in cap macedoneanul. de asemenea sa i se dea mai mutle sanse lui parvulescu, chiar si pentru a-l readuce cu picioarele pe pamant pe lato

si apoi sa mai aduca un portar vreo 6-7 mijlocasi vreo 5 atacanti dar la urma sa jaoce tot cu descultii astia ca astia noi is numa de concurenta... oare chiar toti stelistii sunt idioti ?

stelistu.batran
stelistu.batran  •  28 August 2013, 13:01

Cele mai thembhele comentarii le are Dumitru Dragomir, ii tot da cu Sanmartean, Alcenat, ,etc si cica Piovaccari nu-i place dar eu l-am vazut cum protejeaza mingea, cum paseaza, se demarca, italianul. L-am vazut aseara recuperand si protejand, ce stie bulbucatul senil despre fotbal? lui ii plac varfurile care stau la pomana si poate poate le pica ceva pe cap si dau un gol la 12 etape! piovaccari va fi mai bun ca Rusescu cu mult!

stelist1986
stelist1986  •  28 August 2013, 12:38

Se intaresc pentru liga campionilor? HAHAHAHAAHAH. Astepti sapte ani sa se formeze o echipa noua, la primele rezultate vinzi golgeterul, cel mai bun jucator si capitanul echipei. Ce-i face sa creada ca or sa gaseasca inlocuitori asa repede, devreme ce le-a trebuit sapte ani sa-i gaseasca pe astia pe i-au vandut? Nu-i vorba doar ca pleaca niste jucatori , trebuie tinut cont ca un fotbalist ca si Chiriches ii facea si pe ceilalti din jurul lui sa joace bine. O vreme o sa mearga echipa din inertie, da' eu cred ca prin octombrie o sa inceapa si infrangerile. Steaua nu cred c-o sa mai cumpere ceva serios pana nu iese ala.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează