INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA 1-0

Reghecampf își dorea mai mult de la meciul cu City: "Pentru mine nu e un moment de bucurie" » Guardiola, la polul opus: "Adversarii nu au avut nicio ocazie"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 00:10

Laurențiu Reghecampf a subliniat faptul că Steaua ar fi putut obține un rezultat pozitiv la meciul retur cu City, pierdut de roș-albaștri cu 0-1. 

"Pentru mine nu este un moment de bucurie, nu mă interesează că nu s-a terminat ca la București, mă interesează că puteam obține un rezultat pozitiv.

Trebuie să creștem și trebuie ca în cel mai scurt timp să alcătuim un «prim XI» care să facă față în Europa League. Urmează un program foarte greu pentru noi. E important să câștigăm meciul de campionat cu Pandurii. 

E greu să ne gândim acum cu cine vom juca în Europa League. Cred că e important pentru fotbalul românesc să jucăm cu echipe cu care ne putem bate", a spus Laurențiu Reghecampf la finalul partidei, la Dolce Sport.

De cealaltă parte, Pep Guardiola a subliniat importanța rezultatului din tur și a remarcat faptul că Steaua a adoptat o tactică defensivă la meciul de pe Etihad.

"Adversarii nu au avut nicio ocazie, au venit să se apere aici. Sunt mulțumit de performanță. Steaua e cea mai bună echipă din România, are o echipă tânără, nu știm ce s-ar fi întâmplat aici dacă se venea cu un alt rezultat", a spus tehnicianul englezilor.

Steaua a pierdut "dubla" cu City din play-off-ul Ligii Campionilor cu scorul general de 0-6 și va juca în grupele Europa League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
tihi
tihi  •  25 August 2016, 17:20

STEAUA putea sa faca mai mult,daca TAMAS ar duce o viata sportiva

spion_kop
spion_kop  •  25 August 2016, 10:42

de la un timp, Reghecampf nu mai apare decit in brate cu ***, vorbeste numai de transferuri, tactica de give me five, bea numai seven up ... ar trebui sa se gindeasca ca este totusi antrenor de fotbal, nu sot de impresar sau putopalmistul lui MM, City nu a risvat nimic in meciul de aseara, nici macar o accidentare :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  25 August 2016, 08:50

Deci cum era domle cu tactica aia de autobaza jucata de Dinamo simbata trecuta?!? Eh, tot e bine ca Reghishoru a invatat ceva de la maestri ...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează