INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PREMIERĂ

Regina Anglia

Articol de - Publicat joi, 13 martie 2008 00:00

Premieră în istoria Ligii: o ţară are patru reprezentante în "sferturi"

Liverpool, după Arsenal, Man. United şi Chelsea. Niciodată în istoria Ligii nu a existat o ţară cu patru echipe în "sferturi". S-a întîmplat acum. Anglia e regina continentului.

"Premier League e cel mai tare campionat al Europei!", a exclamat Alex Ferguson, managerul lui Manchester, iar Rafa Benitez, care a propulsat-o pe Liverpool de două ori în finala Champions League, cîştigînd o dată trofeul, e la fel de mîndru: "Această performanţă demonstrează puterea competiţiei noastre. Avem jucători, cluburi de nivel extraordinar".
Anglia a reuşit deja să se califice cu trei formaţii în semifinale: Man. U., Liverpool şi Chelsea în 2007. La fel, şi Italia, în 2003, reprezentată de Milan, Inter şi Juventus. Şi Spania, în 2000, beneficiind de forma excelentă a lui Real Madrid, Valencia şi Barcelona.

Acum, patru cluburi din restul Europei, Barcelona, Roma, Schalke şi Fenerbahce, încearcă să întrerupă drumul superputerilor din Albion spre un nou trofeu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  13 Martie 2008, 12:22

Indiscutabil campionatul Angliei este cel mai valoros din Europa in acest moment. Cei mai dificili adversari pentru echipele engleze sunt celelalte echipe din Albion. Mizez pe o finala Manchester United -Liverpool, care va fi castigata de echipa cu cei mai minunati suporteri si cel mai frumos imn din lume: You`ll never walk alone !

 •  13 Martie 2008, 10:46

Inca o data se vede faloarea fotbalului englez,din moment ce au 4 echipe in sferturi de finala CHAMPIONS LEAGUE jos palaria,dar nu ar fi de mirare sa vedem anul asta o finala englezeasca si chiar as fi foarte fericit pt.ca sunt un fan al fotbalului englez.Eu sper sa nu se intalneasca intre ele LIVERPOOL va iesi campioana ca are mai multa experienta si sa vazut si cu INTERUL FORZZA LIVEPOOL CHAMPIONS LEAGUE sezon 2007/2008

 •  13 Martie 2008, 09:42

Florin, pe motivul ca esti agramat si nu stii sa scrii, sa te ajute si pe tine niste aLbitrii sa stai dreacu pe la scoala mai mult, in loc sa scrii pe forumuri ... incompetentule.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close