INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ 1-0

Reproşul lui George Ogăraru la adresa lui Lucian Sînmărtean :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 00:51

Fostul jucător al Stelei, George Ogăraru, a fost şi el martor din tribune la victoria cu 1-0 a Stelei în faţa lui Ludogoreţ.

Ogăraru avut o declaraţie amuzantă la finalul meciului şi a mai adăugat că nu l-a văzut pe noul jucător al bulgarilor Younes Hamza pe teren.

"A fost o victorie meritată şi muncită. Chipciu a fost doar înger în această seară. Steaua nu a fost slabă, chiar a dominat meciul de la un capăt la celălalt. Ludogoreţ n-a avut nici o ocazie importantă.

Sînmărtean a fost încîntător. Însă aş putea să-i reproşez faptul că nu a venit mai devreme la această echipă. Dacă aş fi selecţioner, l-aş chema la echipa naţională. Pe Hamza nu l-am văzut pe teren, n-a existat", a spus Ogăraru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
sabyn12
sabyn12  •  20 August 2014, 17:09
Postat de plischi pe 20 August 2014, 07:22

suporterii l-au rasplatit pe sanmartean intr-o maniera care in mod cert l-a impresionat si chiar merita scandarea numelui sau. li se poate reprosa lipsa de atasament in anumite momente. rabdarea este o virtute ce se castiga cu greu si se pierde usor. steaua n-a jucat ca in campionat pentru ca acolo rar intalnesti adversari de calibru cat de cat, iar asta te poate scoate din ritm. daca chipciu deschidea scorul din penalty partida putea lua o alta turnura, bulgarii ar fi fost nevoiti sa iasa la joc, lucru care era posibil sa duca ori la un 2-0 pe contraatac, ori la un 1-1, care n-ar fi constituit un avantaj ros-albastru. oricum 1-0 e mai bun decat 0-0, asta este clar pentru toti.

Tu domnule , esti cel mai inteligent fan al Rapidului :D

ddenisssa
ddenisssa  •  20 August 2014, 10:28
Postat de chimir_sen pe 20 August 2014, 10:09

ppenisso , ești nephutută ?

Tu o ai mica oricum.

chimir_sen
chimir_sen  •  20 August 2014, 10:09
Postat de ddenisssa pe 20 August 2014, 09:06

L-ai uitat pe Bornescu. Lasa, nu va mai faceti sange rau. Important e ca aveti la ce va uita cand Rapid si Dinamo se pregatesc in liniste pentru etape de campionat.

ppenisso , ești nephutută ?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează