INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - BAYERN MUNCHEN, MÎINE, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Restanţele financiare inflamează Clujul » Grevă înainte de Bayern!

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Jucătorii sînt nemulţumiţi din cauza neachitării primelor de obiectiv din sezonul trecut, fiind la un pas să nu intre în cantonament pentru întîlnirea cu bavarezii.

CFR joacă mîine seară cu Bayern în Champions League, dar atmosfera din vestiar e în pragul exploziei! Cauza? Fotbaliştii sînt nemulţumiţi că nu şi-au primit încă primele de obiectiv din campionatul 2009-2010.

Patronul Arpad Paszkany le-a promis că le va achita restanţele în momentul virării primei tranşe de bani de la UEFA, dar acest lucru nu s-a mai întîmplat. După ce le-a achitat jucătorilor salariile lunare şi o serie de debite către diverşi creditori, clubul a rămas fără lichidităţi, amînîndu-i din nou pe Cadu şi compania. "Au trecut deja luni bune şi n-am văzut nici un cent. S-a muncit pentru acele performanţe, s-au realizat obiectivele, aşteptăm recompensa", a declarat unul dintre elevii lui Cîrţu.

Alb-vişiniii s-au gîndit chiar să nu intre în cantonament pentru partida cu Bayern, dar au renunţat la idee duminică seara, după o nouă rundă de discuţii cu şefii. "Nu vă gîndiţi acum la bani. Trebuie să învingem Bayern şi apoi vom găsi o soluţie rapidă pentru a rezolva toate neînţelegerile" a fost promisiunea conducerii care i-a înduplecat pe jucători.

"Primele de obiectiv sînt specificate clar în contract şi ele vor fi plătite cînd vin banii de la UEFA"
Arpad Paszkany, după reuşirea eventului

3,1 milioane de euro a fost prima tranşă pe care a primit-o CFR de la forul european

75.000 de euro trebuie să încaseze fiecare titular de la CFR: 50.000 E pentru titlu, 15.000 de euro pentru Cupa României şi 10.000 de euro pentru Supercupă

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
dorelsimon
dorelsimon  •  02 Noiembrie 2010, 20:28

NU joaca , nu au bani. Vezi Liga , vezi cupa r.

dorelsimon
dorelsimon  •  02 Noiembrie 2010, 20:24

ARPI este un tip care judeca , si apoi face. Echipa este pe locul 10. Ce naiba se mai poate castiga , dupa asemenea rezultate? Poate , CUPA , dar , nici asta , fara masuri. Toata lumea rade de JIJI, nu e un prost , (sadea) , este din nastere). Arpi nu este.

star01
star01  •  02 Noiembrie 2010, 10:44

pai ,arpi si-a "facut plinul...ce-i mai trebuie?...urziceni 2!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează