INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - CHELSEA 1-1

Retur pe terenul O

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Liverpool n-a dat nici un gol în ultimele 8 jocuri pe “Stamford Bridge”.

Dacă n-ar fi fotbal, ci sta­tis­tică, Liverpool nici n-ar mai trebui să facă deplasarea la Londra, pentru returul cu Chelsea, după acest 1-1 de marţi. Cifrele sînt zdrobitoare împotriva nefericitului Riise şi a coechipierilor săi. “Cor­mo­ranii” sînt obligaţi să înscrie pe un stadion, “Stamford Bridge”, unde n-au reuşit să o facă niciodată în ul­ti­me­le opt întîlniri cu albaştrii.

Fie că a fost vorba despre con­frun­tările din Ligă, fie că ne uităm la “şocurile” interne, cinci la număr, în drep­tul lui Liverpool e mereu zero. Ul­ti­mul său gol pe arena lui Chelsea, semnat de Bruno Cheyrou, datează din februarie 2004, cînd a şi cîştigat cu 1-0.

Dar tocmai managerul Rafa Be­ni­tez, principalul gestionar al aces­tui record negativ, refuză să se dea bătut: “Există întodeauna un în­ce­put”. Tehnicianul spaniol pretinde că deţine şi reţeta. “Dacă evoluăm ca în primele 20 de minute ale re­pri­zei secunde, ne calificăm sigur în finală”, e convingerea lui.

“Arbitrul ne-a dezavantajat”
Benitez n-a digerat deloc prestaţia “centralului” Konrad Plautz. “A flu­ie­rat multe lovituri libere împotriva noastră. Ne-a refuzat şi un penalty, cînd Ashley Cole l-a împins în careu pe Kuyt, iar în final a arătat, din motive care mie îmi sînt neclare, 4-5 minute de prelungire”, s-a scan­da­lizat tehnicianul spaniol. El susţine că austriacul a mai dezavantajat-o pe Liverpool în acest sezon: “La fel a făcut şi cînd am pierdut cu Marseille în faza grupelor”.

“Nu-i Riise vinovat”
Chiar dacă ziarele britanice nu l-au iertat pe Riise (foto) pentru autogolul din final, tabloidul The Sun făcîndu-l “budincă”, managerul Benitez a refuzat să-şi pună jucătorul la zid. “La fel de bine, acel balon putea ajunge în tribune. Nu-i Riise principalul vinovat pentru acest rezultat care ne reduce considerabil şansele. Am avut patru mari ocazii şi, dacă le fructificam, nimeni nu mai vorbea acum de Riise”, a spus tehnicianul spaniol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  24 Aprilie 2008, 07:16

Exclusiv pentru Romania!!! Foaaarte tare! Pam.ela Anderson face strip tease la o petrecere privata pentru seful play boy. In niste pantalonasi scurti de i se vede totul,face senzatie luand obiecte din sala si frecandu-se cu ele. Gasiti poze aici: sabareni.mymi nicity~com/ (mymi nicity scris legat, iar in loc de ~ puneti . )

Vezi toate comentariile (1)
Comentează