INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - STEAUA, MIERCURI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Revelaţiile stau pe bancă! » Kapetanos şi Cristea au impresionat cu Săgeata, dar nu schimbă "11"- le gîndit de Reghe

Evoluția bună a lui Cristea din partida cu Săgeata nu-l va transforma pe acesta în titular
Evoluția bună a lui Cristea din partida cu Săgeata nu-l va transforma pe acesta în titular

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2013 19:54

Kapetanos şi Cristea nu schimbă planurile, chiar dacă au impresionat în campionat: Reghecampf păstrează echipa standard pentru partida cu Schalke


Noutăţile din lot îi asigură lui Reghecampf rezerve de calitate, dar numai atît, nici una dintre ele nu-şi face loc în primul 11 deocamdată. Antrenorul merge să joace miercuri la Gelsenkirchen cu formula standard pe care a mizat pînă acum în meciurile cele mai importante din acest sezon.

Echipa pentru debutul din grupă, contra lui Schalke, e aproape identică faţă de cea utilizată în precedentul joc din Champions League, returul din play-off cu Legia Varşovia. Singura modificare: Pintilii a lipsit în Polonia din pricina unei suspendări şi redevine titular în Germania în locul lui Lucian Filip.

Kapetanos şi Cristea, decisivi în victoria la scor cu Săgeata, 5-0, vor începe pe bancă la Gelsenkirchen, ca rezerve ale lui Piovaccari, respectiv Tănase. Italianul şi Dodel îşi păstrează statutul de titulari cerţi în ciuda randamentului bun al concurenţilor lor. De altfel, Reghecampf i-a menajat sîmbătă, în campionat, tocmai ca să-i aibă în formă bună în Liga Campionilor. Piovaccari a bifat doar 45 de minute, în vreme ce Tănase a fost odihnit de tot. Alt marcator contra Năvodariului, Prepeliţă, rămîne doar un jolly-joker util datorită polivalenţei sale, deoarece macedoneanul Georgievski îşi va recupera locul ca fundaş dreapta.

Steaua contra lui Schalke:
Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari
Rezerve: Fl. Niţă, Varela, Prepeliţă, Filip, Ad. Cristea, G. Iancu, Kapetanos

"Asta să fie grija, să joace toţi din lot bine şi să nu mai ştiu pe care să-l aleg ca titular! Voi căuta varianta cea mai bună pentru partida cu Schalke, 11-le cel mai corect"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua


La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
armion
armion  •  16 Septembrie 2013, 12:23

Daca au impresionat in acest meci, au o valoare extraordinara ! Nu oricine o poate bate cu 5-0 pe sageata .

alexandru_p
alexandru_p  •  16 Septembrie 2013, 12:17

intr'adevar, un articol scris degeaba. comparam schalke (la ei acasa) cu sageata navodari (la noi acasa). un articol mai pertinent mi se pare ca revine adi popa pe postul de mijlocas dreapta desi n'a avut nicio realizare nici macar cu sageata. ala este in momentul de fata postul-problema nr 1. oare stanciu nu merita incercat acolo? unde joaca el acum mai avem destule solutii bune. mi'ar fi placut ca in prima repriza cu sageata sa il vad pe stanciu pe dreapta si pe iancu in centru, nu invers. desi e jucator de picior stang, iancu nu mi se pare ca are mobilitatea si driblingul sa intre in interior si sa traga la poarta de pe banda dreapta!

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  16 Septembrie 2013, 10:38

Pai astia din redactia GSP vorbesc de parca au licenta Pro si performantele lui Reghe. Dar sunt atat de dobitoci incat dau pe piata articolul asta dupa un meci cu Sageata Navodari si inainte de cel cu Shalke. Il si vad pe Cristea alergand mai bine decat nemtii....doar daca este singurul jucator incendiat pe teren sau are o sulita infipta in spate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează