INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - DINAMO KIEV, AZI, 21:45, DOLCE 4, GSP.RO

Revoltă Fabregată?! Fabregas ar fi întors armele și s-a raliat grupului care vrea să scape de Mourinho

Fabregas aleargă în grupul majoritar de susținători ai lui Mourinho, însă gîndurile îi sînt tulburi
Fabregas aleargă în grupul majoritar de susținători ai lui Mourinho, însă gîndurile îi sînt tulburi

Articol de - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 00:00

Potrivit The Guardian, jucătorul care a spus ”prefer să pierd decît să cîștig pentru el” e Cesc. Fost fan Mou, spaniolul e deranjat că în ultimele partide a fost schimbat sau nu a jucat titular.

Mourinho e tot mai aproape să rămînă singur contra tuturor la Chelsea. Managerul portughez, ce trăiește cea mai acută criză în 15 ani de carieră, are tot mai puțini aliați în vestiar, fiind ținut în funcție de fanii londonezi.

Grupul contestatarilor se îngroașă, iar cel mai nou membru e chiar un fost mare suporter al său. Cesc Fabregas ar conduce "minirevolta" de pe Stamford Bridge. Chiar în ajunul returului cu Dinamo Kiev, editorialistul The Guardian care scrie sub numele "Fotbalistul Secret" susține că spaniolul e cel ce a făcut dezvăluirea din vestiar "prefer să pierd decît să cîștig pentru Mourinho"! Și Gazzetta dello Sport confirmă: "Ultimele meciuri au provocat fisuri în relația cu managerul favorit".

Fabregas a ieșit dintre titulari (premieră în acest campionat) la derbyul cu Liverpool (1-3) și n-a intrat decît tîrziu, în minutul 70. Asta după ce Mourinho îl scosese la pauză cu West Ham (1-2), sacrificîndu-l tactic din cauza eliminării lui Matici, și în minutul 75 în Ligă cu Dinamo Kiev (0-0).

Oscar și Matici îl vor demis

Printre inamicii lui Mourinho se află, conform Gazzetta dello Sport, Oscar, cel mai des înlocuit, Azpilicueta și Falcao, trecuți pe banca de rezerve, Matici și Ivanovici, ultimul sărit din schemă și din cauza problemelor fizice. Fideli managerului rămîn căpitanul Terry, Diego Costa, Cahill, Courtois, Obi Mikel, Ramires și Zouma, iar în tabăra neutrilor se află Hazard, Willian și Remy.

Spaniolul contrazice "sursa"!

Fabregas a dezmințit ieri informația din The Guardian. "Contrar zvonurilor, sînt foarte fericit la Chelsea și am o relație excelentă cu managerul. Poate că există indivizi din afară ce încearcă să ne destabilizeze, dar eu cred cu tărie că vom ieși din această situație și vom fi iarăși buni".

2 victoriitrebuie să obțină Mourinho în meciurile cu Dinamo Kiev, astăzi, și cu Stoke, sîmbătă, în Premier League

22 de goluria primit Chelsea în acest campionat, medie de 2 pe meci. Doar în 2 partide a ținut poarta neperforată

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close