INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LYON - BAYERN, AZI, 21:45, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO (ÎN TUR 0-1)

Ribery e încolţit la Bayern

Franck Ribery, Ribery, Bayern
Franck Ribery, Ribery, Bayern

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Schweinsteiger s-a răstit la francez, sporind tensiunea la Bayern înaintea returului cu Olympique

În timp ce Lyon şi-a amînat meciul de campionat cu Monaco pentru a pregăti mai bine returul cu Bayern, adversarul său de diseară s-a ales numai cu bătăi de cap după deplasarea de la Monchengladbach (1-1). E vorba de doi accidentaţi, fundaşii centrali Demichelis şi Van Buyten, dintre care antrenorul Van Gaal speră să recupereze "măcar unul" pînă la ora meciului. Şi, nu în ultimul rînd, despre conflictul izbucnit între Schweinsteiger şi Ribery la vestiare.

Ce s-a întîmplat? În prelungirile partidei cu Borussia, francezul a avut o lovitură liberă pe care toată lumea se aştepta s-o execute direct, recunoscută fiind abilitatea sa de a marca din astfel de situaţii. Dar în loc să şuteze, el i-a pasat lateral lui Pranjici şi ocazia unui gol s-a dus astfel pe apa sîmbetei. Alegerea lui Ribery, suspendat diseară, l-a scos din pepeni pe "Schweini", care la cabine i-a reproşat alegerea făcută: "Un rahat! De ce naiba n-ai tras?". După care i-a trîntit francezului uşa-n nas.   

Busacca la centru. Avantaj Bayern?
Massimo Busacca le-a mai arbitrat atît pe Lyon, cît şi pe Bayern în Liga Campionilor. Cu el la centru, francezii au pierdut la Barcelona, scor 0-3, în septembrie 2007. Bayern, în schimb, n-a înregistrat nici un eşec în partidele conduse de elveţian: 0-0 cu Sporting (Ligă, 2006), 3-3 la Getafe (Cupa UEFA, 2008) şi 4-1 cu Juventus (Ligă, 2009-2010).

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
sergiusurdila
sergiusurdila  •  27 Aprilie 2010, 19:28

Cred că Bayern Munchen se va califica mai departe! OL.Lyon este mai slabă decât nemţii!

 •  27 Aprilie 2010, 15:08

Va fi infinit de greu, cu Bayern nu poti sta la glume niciodata. Eu nu mai sunt buna de nimic, ai mei sunt in fata celei mai mari performante din istoria clubului. Vad insa ca baietii si suporterii care deja s-au strans in zona la Gerland si in centru la Bellecour sunt increzatori. Pentru sezonul excelent de pana acum in Liga OL merita sa joace finala. Daca Cissokho si Kim il blocheaza pe Robben avem sanse mari. Jocul de pase din atac ne va permite sa destabilizam defensiva greoaie a nemtilor.

 •  27 Aprilie 2010, 13:17

@vlad_steaua_1986: da, e posibil sa bata lyon, dar dupa pauza. eu am pariat X la pauza, pe cota peste 2, la Sportingbet

Vezi toate comentariile (6)
Comentează