INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA

Ribery rămîne suspendat 3 etape. Nu joacă finala!

Articol de - Publicat miercuri, 05 mai 2010 00:00

De acum, e clar! Franck Ribery nu va juca finala Ligii Campionilor, pe 22 mai, la Madrid.

 

Bayern Munchen a pierdut azi apelul depus împotriva suspendării francezului pe 3 etape, dictată de UEFA după eliminarea acestuia în manşa-tur a semifinalei cu Lyon (1-0).

Degeaba a încercat Ribery să-i convingă pe membrii Comsiei de Apel că faultul comis asupra lui Lisandro Lopez n-a fost unul intenţionat şi că nu merita să fie sancţionat atît de aspru.

Nici măcar declaraţia victimei, "Am atacat amîndoi balonul, numai că eu am ajuns înaintea lui Franck la el", n-a fost luată în seamă. 

Bayern vrea să se plîngă acum la TAS, singura instanţă care mai poate modifica decizia, dar şansele de succes sînt infime.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
 •  05 Mai 2010, 20:18

Joaca cu Real doar daca vine Mourinho si Perez nu-l da afara pana atunci pentru ca ii cere lui Higuain sa faca faza defensiva. Vai, cat a putut sa alerge Eto'o cu Barca!

 •  05 Mai 2010, 19:43

lasa ca o sa o joci la anu cu real !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează