INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL GALAŢI

Rîpă promite că Oţelul se ia la trîntă cu granzii: "Nu o lăsăm pe Barca să joace!"

Articol de - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 22:55

Internaţionalul Cornel Rîpă (21 de ani) crede că Oţelul va fi surpriza Ligii Campionilor.


- Cornel, cum a fost în America de Sud cu echipa naţională?
- A fost o experienţă plăcută, chiar dacă am pierdut ambele meciuri. Important e că am jucat împotriva unor jucători fantastici. În partidele acestea îţi dai seama de adevărata ta valoare.

- După ce ai jucat contra Braziliei te mai sperie vreo echipă din Champions League?
- Nu ne temem de nimeni. Barcelona, Real şi celelalte echipe joacă bine în măsura în care tu le laşi. Dacă ne vom face jocul, vom putea obţine multe puncte în această competiţie. O să fiţi surprinşi de evoluţia noastră în Ligă!

- Te gîndeşti la un transfer după ce vei juca în Liga Campionilor?
- Vreau să mă detaşez de toate grijile vreme de 3-4 zile pentru a reveni la pregătiri foarte concentrat şi cu mintea limpede. Nu mă gîndesc la nici un transfer, avem o grămadă de treabă la Galaţi şi trebuie să facem cinste României în Europa.

Abonament şi bilet la Supercupă
Oţelul. Gălăţenii şi-au schimbat strategia de marketing şi au anunţat că fanii care îşi vor achiziţiona un abonament vor avea prioritate la cumpărararea biletelor din Supercupă. "Oţelarilor" le-au fost rezervate 1.500 de bilete pentru meciul ce se va disputa pe 17 iulie la Piatra Neamţ împotriva celor de la Steaua. Un abonament costă 40 lei la peluze, 60 lei la tribuna a II-a şi 80 lei la tribuna I. Tichetele pentru partidele din Liga Campionilor se vor vinde la pachet, iar preţul acestora se va stabili după tragerea la sorţi din luna august.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
daniel_ray
daniel_ray  •  17 Iunie 2011, 23:03

palmaresul Otelului in cele 6 jocuri ale grupei Champion Leagues: 50mii spectatori la meciurile acasa (la toate 3), 17 goluri incasate, 10 cartonase pt simulari de fault acceptate in Liga 1, MAXIM 1 gol marcat (cel mai probabil un autogol), maxim 10 suturi spre poarta.

adrianrr
adrianrr  •  17 Iunie 2011, 22:34

Jurnalisti de Spiru Haret si jucatori de fotbal pe masura!Saracul Rapa,numai uitandu.te la el iti dai seama ca e pe alta planeta!

roby_inter82
roby_inter82  •  17 Iunie 2011, 20:29
Postat de fcotelulgalati pe 17 Iunie 2011, 06:38

Ma voi ori sunteti prosti, ori nu vreti sa vedeti. Rapa a fost cel mai bun fundas al nostru din turneul sud american. Daca el a fost slab, de toate vedetele alea care refuzau sa joace mingea ce ziceti? Aduceti-va aminte unde erau fundasii nostri cand marcau brazilienii. Rapa si Bourceanu au alergat cel mai tare de pe teren.

la fotbal nu trebuie sa alergi cel mai tare ,cum spui tu ca nu sunt curse de cai

Vezi toate comentariile (22)
Comentează