INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI

Eliminat de Real Madrid, „ancora” lui Guardiola aruncă săgeți: „Am văzut o singură echipă pe teren!”

Rodri, la balon // foto: Imago Images +22   FOTO
Rodri, la balon // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2024 12:21 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 12:46

Rodri (27 de ani), mijlocașul lui Manchester City, a văzut „o singură echipă pe teren” contra lui Real Madrid. A fost 1-1 în cele 120 de minute de joc, apoi madrilenii s-au impus la loviturile de departajare, 4-3, și s-au calificat în semifinalele Champions League.

Manchester City nu a pierdut tur-retur cu Real Madrid, dar s-a văzut eliminată din competiția pe care anul trecut a câștigat-o în premieră.

În tur, pe „Santiago Bernabeu”, scorul a fost 3-3. Miercuri seara, la returul de pe Etihad, 1-1, goluri Rodrygo, respectiv Kevin De Bruyne.

„Omul ăsta este ISTORIC!” » Uluiți de ce a făcut înainte de penalty-ul transformat în City - Real Madrid: „Vă doresc 1% din încrederea lui!”
SFERTURI
„Omul ăsta este ISTORIC!” » Uluiți de ce a făcut înainte de penalty-ul transformat în City - Real Madrid: „Vă doresc 1% din încrederea lui!”

Seria lui Rodri de meciuri fără înfrângere rămâne în picioare, din moment ce la finalul timpului regulamentar formațiile erau la egalitate. Sunt acum 67 de meciuri la rând în care mijlocașul spaniol nu pierde.

Integralist la Manchester City, Rodri și-a felicitat adversara, dar a și strecutat o înțepătură în discursul avut la finalul meciului.

Rodri, după Manchester City - Real Madrid: „Am văzut o singură echipă pe teren”

„Nu sunt multe de spus. Felicitări Realului, felicitări colegilor mei pentru efortul depus. Am dat totul, nu avem nimic de regretat. Ăsta este fotbalul, este o competiție dificil de câștigat. Suntem foarte frustrați, dar uneori este dificil de explicat. Trebuie să digerăm rezultatul, iar de mâine să stăm cu capul sus, avem două competiții de câștigat.

Să fiu sincer, astăzi am văzut o singură echipă. S-au apărat, au știut cum să sufere. Știm cât de puternică este Real Madrid, dar în opinia mea ar fi trebuit să ne calificăm, raportându-ne la ocaziile avute. Dar este o competiție complicată, iar ei știu foarte bine cum să joace”, a opinat Rodri.

„Închizătorul” lui Guardiola a fost extrem de implicat în returul cu Real Madrid. A avut 171 de atingeri de balon, 142 de pase precise, 108 dintre ele în jumătatea Realului.

De altfel, City a dominat posesia (64%) și a expediat 34 de șuturi spre poarta adversă, 11 dintre acestea cadrate.

Eliminat din Champions League, Rodri se concentrează acum pe Cupa Angliei. Sâmbătă, Manchester City și Chelsea se vor înfrunta în semifinalele competiției, pe Wembley.

„Trebuie să rămânem pozitivi, să o învingem pe Chelsea și să ne calificăm în finală”, a fost mesajul lui Rodri.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai multe știri despre Manchester City - Real Madrid:

Henry, perspectivă diferită după City - Real: „Pur și simplu uimitor! Veți spune că au fost mai buni, dar...”
SFERTURI
Henry, perspectivă diferită după City - Real: „Pur și simplu uimitor! Veți spune că au fost mai buni, dar...”
Bellingham l-a dat de gol pe Ancelotti: „L-am prins căscând! «Boss, ești obosit?»” » Rio Ferdinand, reacție savuroasă: „Dacă fiica ta aduce pe cineva acasă...”
SFERTURI
Bellingham l-a dat de gol pe Ancelotti: „L-am prins căscând! «Boss, ești obosit?»” » Rio Ferdinand, reacție savuroasă: „Dacă fiica ta aduce pe cineva acasă...”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (17)
liviugggg
liviugggg  •  19 Aprilie 2024, 16:13
Postat de francescoli1974 pe 18 Aprilie 2024, 13:44

La fel de adevărat este că Real Madrid nu a pierdut în ambele manșe cu City,indiferent de modul în care a jucat,City a presat mult dar jucătorii lui Real s-au aparat remarcabil și cu puțin noroc și curaj pe contraatac putea face mai mult.Nu e corect să judeci așa!Păi Atletico doar așa joacă când întâlnește echipe de calibru și nu-i ceartă nimeni. Oamenii își vor aminti peste ani doar rezultatul nu și desfășurarea jocului care nu-ți aduce mereu rezultatul dorit.City este o echipă formidabilă dar au avut și ghinion aseară la fel cum anul trecut le-a ieșit totul în retur,au marcat repede și au făcut jocul ușor acum a fost invers,au fost mai mult decât previzibili.

CORECT! ENERVANTI DE LENTI SI PASAU MEREU, UNDE NU TREBUIE ASA A SFÂRSIT SI BARSA!, CU TICA -TACA MACINAT IN GOL AM FOST FAN REAL IN TINERETE,AMU PARCA ARE PREA MULT NOROC VEZI SI PENULTIMA CUPA! DAR CITY ERA ENERVANTA, RODY A AVUT CATEVA OCAZI DE AȘUTA NU A FACUT-O OARE DECE?? UN SINGUR JUCATOR DIN 22 Kevin De Bruyne DAR DUMNEZEU I-A LUAT GOLUL 2, IL MERITA CRED!

liviugggg
liviugggg  •  19 Aprilie 2024, 16:04
Postat de anti_fcsb_bayern_real_juve pe 18 Aprilie 2024, 17:23

Real Madrid intruchipeaza tot ce e mai rau in fotbal, hotia, coruptia, lacomia. Sa speram ca se va desfiinta intr-o buna zi, de preferat alaturi de Barcelona.

da cand nu i ajuta arbitrii ii ajuta DUMNEZEU- VEZI REAL ACUM 2 ANI! VEZI BARSA PSG 6-1 VEZI LIVERPOOL - REAL2 -5 , CUM A TRECUT NOROCUL DINTR-O PARTE IN ALTA!

florinstanescu
florinstanescu  •  19 Aprilie 2024, 12:56

La bugetul pe care îl are City ar trebuii sa câștige tot în fiecare an. Jocul de posesie "inventat" de Guardiola nu funcționează mereu. Mai ales în fata unui "italiano vero" care știe sa se apere. Nimic nou sub soare.Si da, adevărat, echipele mari de oriunde sunt avantajate de arbitrii mai întotdeauna. Real, Barcă, Juventus, Inter, Bayern, Milano, United,Ajax. Ne uitam un pic în urmă!?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează