INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BASEL - REAL, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGI 1, DOLCE 2, LIVESCORE PE GSP.RO

Ronzema 37 » Cuplul de aur: Ronaldo şi Benzema au marcat împreună 37 de goluri în acest sezon

Benzema îl depăşeşte pe Bravo, portarul Barcelonei // Foto: Guliver/GettyImages
Benzema îl depăşeşte pe Bravo, portarul Barcelonei // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 22:07

Ronaldo şi Benzema, gemenii golului la Real, au 37 de reuşite împreună în acest sezon. Nici o altă pereche nu se apropie de ei la echipele din Ligă.

Dintre toate cele 32 de echipe din grupele Ligii, Madridul blanco are cel mai prolific duet. Ronaldo+ Benzema = 37 de goluri în 20 de meciuri jucate în acest sezon în toate competiţiile.

Cristiano a marcat de 25 de ori, Karim, de 12 ori. Dar francezul cu nume de cod KB9 a punctat în fiecare meci din Champions, cinci reuşite în patru partide, cu două în plus faţă de CR7.

"Se completează ca Jack Lemmon şi Walter Matthau, faimosul cuplu american de actori de comedie. Două stiluri, două feluri de a fi şi de a înţelege şi juca fotbalul unite într-un rezultat magnific", a comentat Marca.

Jurnalul spaniol observînd că, dacă vor continua în acest ritm, iar Real va disputa 60 de partide ca sezonul precedent, tunarii de pe " Bernabeu" ar putea atinge împreună 111 goluri la sfîrşitul stagiunii.

10 goluri au în plus Ronaldo şi Benzema faţă de duetul Barcei, Messi - Neymar: 27 (14+13)

Goluri Ronaldo
20 în Primera
3 în Ligă
2 în Supercupa Europei

Goluri Benzema
7 în Primera
5 în Ligă

642624-casete-liga.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Noiembrie 2014, 23:46

Ronzema ? dar dc nu Benzerona ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează