INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER

Rooney s-a răzgîndit şi a prelungit cu Manchester United » A semnat de frică?

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2010 00:00

Atacantul a chemat poliţia joi seară, după ce suporterii l-au ameninţat cu moartea şi s-au strîns în faţa casei sale.

Senzaţională răsturnare de situaţie în cazul " Wayne Rooney". De bine ce joi încă era foarte convins că viitorul lui nu mai e la Manchester United, internaţionalul englez s-a răzgîndit brusc ieri şi a decis să semneze un nou contract, pînă-n 2015. "Am discutat cu managerul Alex Ferguson, cu proprietarii clubului şi m-au convins că locul meu e aici", susţine Rooney.

Nu-i mai puţin adevărat că atacantul lui United a avut parte, joi, de o seară horror. Membrii unei grupări ultras, "Men in black" (oamenii în negru), au scris pe un banner publicitar "Du-te la City şi eşti mort!". Iar alţii i-au făcut o "vizită" acasă.

Circa 40 de fani s-au adunat în faţa vilei lui Rooney din Prestbury şi l-au apelat la telefon: "Vrem să vorbim cu tine, Wayne! Să aflăm de la tine adevăratele motive pentru care ţii să pleci. Ieşi, că nu-ţi facem nimic!".

Dar atacantul s-a speriat şi a sunat după ajutor. Poliţiştii sosiţi rapid la faţa locului i-au împrăştiat în cele din urmă pe suporteri, iar peste noapte, şase bodyguarzi au vegheat la liniştea lui Rooney.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează