INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - DORTMUND, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DOLCE 1, DIGI 2, LIVESCORE PE GSP.RO

Ruleta rusească » Un acţionar de la Arsenal îi pune pistolul la tîmplă lui Wenger: ”În Rusia avem un proverb...”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 22:06

Miliardarul rus Alişer Usmanov l-a acuzat pe Arsene, 65 de ani, că nu-şi acceptă greşelile şi l-a ameninţat: ”În Rusia avem un proverb. Chiar şi o doamnă respectabilă se poate trezi cu tavanul în cap”.

Pentru Arsenal, derby-ul cu Dortmund, din această seară, n-are caracter decisiv. Însă pentru managerul Arsene Wenger, 65 de ani, ar putea fi crucial. Dacă pierde sau remizează nu va face decît să mărească prăpastia care s-a căscat între el şi acţionarii clubului. Cel mai vehement, chiar numărul 2, Alişer Usmanov.

Miliardarul rus l-a criticat public pe Wenger după eşecul în faţa lui Man. United (1-2), de sîmbătă. Înfrîngere în urma căreia "tunarii" au picat pe locul 8 în clasamentul Premier League, la 15 puncte distanţă de liderul Chelsea.

"Repetăm an de an aceleaşi rezultate. Ca investitor, sînt total nemulţumit. Acum ar trebui să cumpărăm o întreagă echipă. Să ne întărim pe fiecare post pentru a putea concura cu greii Europei", a comentat Usmanov.

Apoi a pus tunurile direct pe Wenger: "Toţi facem greşeli, deci şi el. Numai că, o dată cu vîrsta, e mai dificil să le accepţi. Poate că asta e problema. Arsene e un antrenor mare. Dar noi, în Rusia, avem un proverb: «Chiar şi o doamnă respectabilă se poate trezi într-o bună zi cu tavanul în cap»".

Soluţia ar fi Pep
Pep Guardiola ar fi ţinta lui Arsenal dacă Arsene Wenger va fi eliberat din funcţie - susţine tabloidul Daily Star. Există însă o problemă. Tehnicianul spaniol are contract cu Bayern Munchen pînă-n 2016.

18 ani sînt de cînd Wenger e managerul "tunarilor"

30 la sută din acţiuni deţine Usmanov la Arsenal

1.304 zile sînt de cînd Arsenal n-a mai bătut-o pe Man. United

1.124 de zile sînt de la ultima victorie a "tunarilor" în faţa lui Chelsea

840 de zile au trecut de cînd londonezii n-au învins-o pe Man. City

"E opinia lui Usmanov şi o accept. Dar trebuia să-mi spună toate astea între patru ochi, nu să se ducă la ziare" (Arsene Wenger, manager Arsenal)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Noiembrie 2014, 23:45

Miliardarul rus Alişer Usmanov l-a acuzat pe Arsene, 65 de ani, că nu-şi acceptă greşelile şi l-a ameninţat: ”În Rusia avem un proverb. Chiar şi o doamnă respectabilă se poate trezi cu tavanul în cap”. __ ..))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează