INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - GALATASARAY, 21:45, TVR 1, DIGI 2, DOLCE 2, ÎN TUR 1-1

S-a cutremurat vestiarul lui Galatasaray! » Terim şi-a pus la zid jucătorii după înfrangerea cu Genclerbirligi

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 21:49

Antrenorul Galatei, Fatih Terim, a făcut o criză de nervi după 0-1 cu Genclerbirligi, în campionat: ”Nedemn pentru clubul nostru”

E agitaţie mare la Galatasaray înaintea returului cu Schalke (1-1 în tur). După ce au făcut praf repetiţia generală cu Genclerbirligi (0-1), Drogba, Sneijder şi ceilalţi au fost "mitraliaţi" la cabine de Fatih Terim. "Rezultatul de astăzi e nedemn pentru un club cu tradiţia şi pretenţiile Galatei", a punctat tehnicianul în vîrstă de 59 de ani.

"Împăratul" le-a atras atenţia jucătorilor că "un astfel de eşec poate fi reparat în campionat, dar în Ligă e letal". Şi face acum eforturi să-i remonteze pentru "şocul" de diseară cu un Schalke bont, în absenţa principalelor piese din atac: Huntelaar, accidentat, şi Marica, încă în recuperare după o operaţie de menisc. Marea speranţă a lui Terim: Burak Yilmaz, golgeterul său în C1, cu 7 goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Martie 2013, 14:39

Ii bat nemtii ...,de ce ? ...pai nu joca Marica ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează