INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - CELTIC 1-0

S-a rupt Messi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 martie 2008 00:00

Argentinianul are ruptură musculară şi va lipsi cel puţin o lună

Cu calificarea practic adjudecată după 3-2 în Scoţia şi după ce Xavi deschisese scorul în minutul 3, Barcelona a trăit ca pe o corvoadă acest retur cu Celtic. Fotbalul a trecut de-adevăratelea în plan secund pe "Camp Nou" în minutul 35, cînd Leo Messi, cel mai iubit dintre barcelonezi, s-a accidentat. De manieră fortuită, fără contribuţia unui adversar, încercînd un sprint, dar destul de grav. Toată lumea şi-a dat seama de asta văzîndu-l pe argentinian ieşind cu ochii în lacrimi de pe gazon şi mulţi s-au temut de o leziune de mare gravitate.

La prima vedere, e vorba de o ruptură musculară la bicepsul femural al piciorului stîng, aceeaşi accidentare care l-a ţinut pe Messi o lună şi jumătate în afara terenului la finalul anului trecut. Rămîne de văzut în cursul zilei de azi lungimea în centimetri a rupturii pentru a se stabili durata absenţei lui Messi. În nici un caz însă mai puţin de o lună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  05 Martie 2008, 16:28

"De manieră fortuită, fără contribuţia unui adversar, a

 •  05 Martie 2008, 12:46

vad ca nu se renunta la fumata si prafuita metafora "s-a rupt X sau Y" lansata odata de unul si preluata apoi de toti in frunte cu maimutzele de la ProTV care imita orice. slab titlu dl. Niculescu, incearca sa iesi din mediocritate

 •  05 Martie 2008, 12:23

emiliane esti mai prost k penitza de la stilou =))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează