INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - MAN. CITY, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI DOLCESPORT ŞI LIVESCORE PE GSP.RO

S-au săturat de Jose! » Căpitanii Realului s-au luat din nou de antrenorul portughez

Mourinho nu prea mai e iubit de jucătorii săi.
Mourinho nu prea mai e iubit de jucătorii săi.

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 21:32

Căpitanii Realului, Casillas şi Ramos, s-au luat de Mourinho în vestiar după criticile de la Sevilla. Jucătorii cred că portughezul nu va apuca finalul sezonului pe bancă.

Duelul din Ligă cu Manchester City vine cum nu se poate mai rău pentru Real Madrid. După un start de campionat catastrofal, două înfrîngeri, un egal şi o singură victorie, gruparea blanco se află în plin "război civil". Eşecul de la Sevilla (0-1) şi criticile aduse ulterior jucătorilor de antrenorul Jose Mourinho, "pentru ei fotbalul nu mai înseamnă totul, nu mai am echipă", au aruncat vestiarul în aer.

Cotidianul El Pais a aflat că vedetele Realului nu-l mai suportă pe tehnicianul portughez. Nici pe el, nici metodele lui de pregătire: "Cel mai mult îi deranjează că la eşecuri nu-şi asumă nici o responsabilitate şi îi arată numai pe ei cu degetul. Majoritatea cred că va pleca în scurt timp: «Nu prinde sfîrşitul sezonului pe bancă». Se consideră o celebritate şi pe fotbalişti numai buni ca să fie la ordinele sale".

În faţa jurnaliştilor, Marcelo şi Sergio Ramos au mutat discuţia spre duelul cu City: "Acum e Ligă. Trebuie să cîştigăm contra englezilor pentru a reda echipei moralul şi pentru a-i împăca pe suporteri". Însă "sursele" cotidianului El Mundo Deportivo au alte informaţii: "Căpitanii Casillas şi Ramos, ba chiar şi Ronaldo, i-au cerut socoteală lui Jose în vestiar".

"Le agravăm criza"
Yaya Toure crede că City va profita diseară de degringolada Realului. Deşi are suficiente contacte în Spania, fostul mijlocaş al Barcelonei n-a sunat pe nimeni pentru a-şi lua informaţii despre adversar de la sursă: "Avem destule date despre Real şi sîntem suficient de puternici pentru o victorie pe Bernabeu. O să-i băgăm şi mai rău în criză".

"Am început prost, într-adevăr. Dar Real e un club ca nimeni altul. E supremul în fotbal. City? Trofeele şi istoria nu pot fi cumpărate cu bani" (Jose Mourinho, antrenor Real)

"În campionat am pierdut puncte importante, dar ne-a rămas Liga, pe care o aşteptăm de zece ani. Vom da totul s-o cîştigăm" ( Xabi Alonso, mijlocaş Real Madrid)

10 puncte a făcut Man. City sezonul trecut în Ligă, la prima participare. A fost eliminată din faza grupelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
c_o_r
c_o_r  •  18 Septembrie 2012, 12:59
Postat de spivak pe 18 Septembrie 2012, 10:09

Am auzit basmele astea şi anul trecut. Iar Real a bătut toate recordurile şi a luat titlul. Cum să îndrăznească nişte jucători care fără Mou erau praf să-i ”ceară socoteală”? Nu-şi permit să discute cu el decât în audienţă, cu programare la secretariat.

Nu e chiar așa... Lupta acolo e la un nivel mult mai problematic. Dacă criteriile lui Mourinho ar fi pur fotbalistice, mai treacă-meargă, dar problema vine când Mourinho impune jucători sub contract cu Jorge Mendes, într-un mic business departe de interesul Realului. A doua problemă e că jucătorii care fără Mou erau praf sunt actuali campioni mondiali și europeni. Și, fără a fi ei prea aroganți din fire, totuși lor nu te mai poți adresa ca unor copii de 15 ani, mai ales că pe Mou îl oftică anumite chestii total anormale (relația între Casillas și Xavi, de exemplu...). Nici eu nu-s convins că va dura prea mult. Calcă prea multe bătături importante și din ce în ce mai des.

spivak
spivak  •  18 Septembrie 2012, 10:09

Am auzit basmele astea şi anul trecut. Iar Real a bătut toate recordurile şi a luat titlul. Cum să îndrăznească nişte jucători care fără Mou erau praf să-i ”ceară socoteală”? Nu-şi permit să discute cu el decât în audienţă, cu programare la secretariat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează