INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STUTTGART - POLI TIMIŞOARA, MÎINE, 21:45, TVR 1

Sabău: "Credem în şansele noastre, mici cum sînt!"

Sabau
Sabau

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2009 00:00

Antrenorul lui Poli Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat marţi că echipa sa pleacă la Stuttgart cu gândul de a se califica în grupele Ligii Campionilor, chiar dacă şi-a diminuat şansele după meciul tur, şi va trata jocul cu multă responsabilitate.

"Plecăm la Stuttgart conştient că lucrurile s-au complicat după meciul de acasă. Chiar dacă toţi specialiştii spun că avem şanse mici, noi credem în ele aşa cu sunt.

Mergem cu dorinţa de a ne califica, dar pentru asta sper să se recupereze doi jucători importanţi, Nibombe şi Cisovsky. Nu mergem să fim naivi şi iresponsabili", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, marţi, înaintea plecării spre Stuttgart.

"Trebuie să atacăm şi să înscriem, asta e clar. Dar nu ne putem face de râs, încât toată lumea să atace, pentru că Stuttagt va juca la aşteptare. Are 2-0 şi trebuie să fim atenţi", a adăugat antrenorul timişorenilor.

Sursă: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tudorelu1
tudorelu1  •  25 August 2009, 14:21

Bravo Sabau! Asa te vrem! Fruntea sus!

nicholaus
nicholaus  •  25 August 2009, 14:12

FORZA VIOLA !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează