INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR / TRAGERE LA SORŢI

Şahtior visează la "sferturi": Roma e adversar! » Cum a zis Luce

Articol de - Publicat sambata, 18 decembrie 2010 00:00

Tragerea de ieri l-a confirmat pe tehnicianul ucrainenilor, care anticipase un adversar italian


Mircea Lucescu era sigur înaintea tragerii "optimilor" Ligii că Şahtiorul lui nu va scăpa de echipele italiene. Şi n-a scăpat! Sorţii i-au scos-o ieri în cale pe AS Roma. Prima manşă, pe "Olimpico", returul la Doneţk. Poate să viseze la "sferturi".

"Dubla" propune un derby românesc: "Luce" şi Răzvan Raţ contra lui Bogdan Lobonţ. Totodată, le oferă ucrainenilor şansa unei revanşe. În ediţia 2006-2007 a competiţiei, Şahtior a încasat-o la Roma cu 4-0 şi a cîştigat returul cu 1-0, terminînd grupa pe locul 3, ceea ce a însemnat retrogradarea în Cupa UEFA.

Raţ abia aşteaptă să se răzbune: "Ca să devii mai puternic trebuie să te măsori cu cei mai puternici. Noi sîntem pe un trend ascendent şi Roma vine cum nu se poate mai bine".

Remake Inter - Bayern
Capul de afiş al "optimilor" este Inter - Bayern, o reeditare a finalei trecutei ediţii, cîştigată de italieni cu 2-0. Cristi Chivu va avea din nou de-a face cu Arjen Robben, pe care nu l-a putut stopa nicicum în mai, pe Bernabeu. Olandezul e refăcut de pe urma unei rupturi musculare care l-a ţinut pe tuşă jumătate de an.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează