INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. CITY - BAYERN 1-3

Salt-n-Pepa » Bayern a făcut show cu Manchester City, scor 3-1, într-un meci plin de evenimente

Muller driblează portarul şi înscrie al 17-lea gol al său în Ligă
Muller driblează portarul şi înscrie al 17-lea gol al său în Ligă

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 03 octombrie 2013 00:35

Sare şi piper are Bavaria lui Pep Guardiola. Sînt momente cînd bombardierii nu pot fi opriţi, îşi copleşesc adversarii cu jocul lor exuberant.

Dar ratează prea mult! Aseară, au avut 3-0 (Ribery, Muller şi Robben) în faţa "cetăţenilor" ce păreau turmentaţi după o oră de forţa nemţilor. Ar fi putut ucide meciul, însă nu s-au distanţat la 6 goluri (era posibil!), iar sfîrşitul a fost periculos pentru campionii Europei.

Negredo a redus diferenţa cu un şut din careu (79), Boateng a fost eliminat (86) pentru fault ca ultim apărător şi, imediat, David Silva a lovit transversala.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
milton
milton  •  04 Octombrie 2013, 07:10

Sa nu crezi ca am pretentia de a detine adevarul absolut, si ca tiki taka este stilul exhaustiv. Nici pe departe. De exemplu, pe mine ma scoatea, cateodata, din pepeni faptul ca nu se incercau si suturi de la distanta, iar de cele mai multe ori se doarea sa se intre cu mingea-n poarta. In afara de ristul exterior de senzatie pe care l-a prins Iniesta in semifinala cu Chelsea, nu-s foarte multe goluri de amintit din afara careului. Dar, stii cum e. Nimeni nu-i perfect, nu? :)

milton
milton  •  04 Octombrie 2013, 07:02

Eu nu te blamez, Doamne fereste, ca nu-ti place Guardiola, dar, fara a dori sa nasc o polemica, nici nu pot fi de acord ca Pep este un antrenor plictisitor. Fiecare dintre noi, aidoma genurilor muzicale, de exemplu, avem o preferinta legata de stilurile practicate de diversi antrenori. Nu ne putem insrie toti pe aceeasi linie. Vazut de sus, din inaltul tribunei, de unde-i postata camera de luat vederi, tiki taka poate parea o miscare lenta, dar am vazut mai multe colaje cu filmari de la firul ierbii. Viteza de circulatie a mingii e fantastica. Iti fac ochii precum la ping pong. Altfel, toate bune!

milton
milton  •  04 Octombrie 2013, 06:55

Iti storci adversarul facandu-l sa alerge in van la recuperare. E ca la "magarus". Daca ai intrat la mijloc, iar cercul e format din insi care paseaza rapid, din prima, te apuca amocul incercand sa atingi mingea, si sa scapi de calvar. Evident, unora le place ceea ce se joaca in Premier League. Si mie-mi place, nu zic. Fotbalul de acolo este multe mai direct, mai vertical, mai pe poarta. Altora le place catenaccio. Stai cat mai compact, pe enspe linii, iar cand prinzi mingea, o tulesti pe contraatac. Sau, si mai rau, nici pe contraatac nu mai pleci. Astepti o lovitura libera, un corner sau un autogol, faci 1-0, dupa care revii pe pozitiile initiale.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează