INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA

FOTO + VIDEO Se strică gazonul la Steaua - Chelsea? Acoperişul nu a fost tras » UPDATE / Reacţia lui Reghecampf!

Foto: Andrei Crăiţoiu +3   FOTO
Foto: Andrei Crăiţoiu

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 septembrie 2013 14:49

Steaua întîlneşte pe Chelsea mîine seară, în grupele Ligii Campionilor, în direct pe Digi, Dolce şi TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO de la 21:45.

UPDATE / În timp ce sursele GSP susţin că acoperişul nu este tras nici la această oră, Laurenţiu Reghecampf era nesigur la conferinţa de presă de azi: "Din cîte am înţeles, acoperişul va fi tras. Sau a fost deja tras. Nu vom avea nici o problemă. Poate era mai bine să se tragă mult mai devreme".

VIDEO cu acoperişul de pe Naţional Arena înaintea partidei cu Chelsea

*************

Ambele echipe vor întîmpina însă mari probleme pe noul gazon de pe Naţional Arena. Pînă la această oră nu s-a închis acoperişul de pe cel mai mare stadion al ţării chiar dacă în Bucureşti plouă de ieri dimineaţă, de mai mult de 24 de ore.

Nu se ştie însă dacă acoperişul de 25 de milioane de euro se va închide pînă la ora jocului, acesta putînd fi utilizat doar în anumite condiţii!

"Nu poate fi pus în funcţiune decît dacă sînt temperaturi apropiate de 0 grade Celsius şi nu sînt precipitaţii. Acoperişul are o staţie meteo proprie şi, dacă aceasta dă undă verde ca să îl tragem, o putem face, dacă nu - nu. Nu putem apăsa pe buton cum vrem noi, fiindcă ne văd nemţii şi ne pierdem garanţia", au explicat surse din cadrul Primăriei acum un an.

Vremea nu se anunţă mai bună pînă la ora jocului cu Chelsea, prognoza meteo anunţă ploi şi mîine.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
tb73
tb73  •  01 Octombrie 2013, 06:46

Alo, baietzii, sa nu uitati sa va luati si slipii cu voi diseara, ca astia de la primarie ne cauta de caini acum, nu au timp sa traga acoperisul...

steaua024
steaua024  •  01 Octombrie 2013, 00:38
Postat de arena_nationala pe 30 Septembrie 2013, 17:02

Salut. Locuiesc vis-a-vis de stadion si va pot clarifica in acest subiect: acoperisul este tras la acest moment, se fac verificari si la tabela electronica... Ziaristi de doi bani, in loc sa stati in birou si sa aberati, mai bine dati o fuga pana la stadion si verificati informatiile inainte de a le scrie... Peace!

Alo ! don 'ziarist' a lu'craitzoiu ! Ia mai misca-ti fundu', documenteaza-te si nu mai arunca petarde! Chiar nu e nimeni sa se sesizeze de informatiile stupide si fara acoperire lansate pe aici? Am 3 surse ( fara sa fiu ziarist) care mi-au confirmat ca acoperisul a fost tras! GSP-ul ce paziti? Doriti ca orice persoana sa capete o informatie corecta sau lasati toate baragladinele sa lanseze minciuni si inca pe bani grei ! AUD??

rakanishu
rakanishu  •  30 Septembrie 2013, 18:01
Postat de de_pe_tarnave pe 30 Septembrie 2013, 17:52

Si eu credeam ca-i cantam sfanta pomenire doctorului !!

Unde naiba ai vazut tu in Romania corupti, incompetenti si dobitoci acolo unde le locul ( la puscarie sau in pamant ) ? Pe noi astia ne conduc, doar nu s-or ingropa intre ei.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează