INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA-BARCELONA

Semifinala de fier. Ştiaţi că?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2009 00:00

- Chelsea este neînvinsă în ultimele 17 partide jucate în Cupa Campionilor. Ultima lor înfrîngere a fost în februarie 2006, provocată chiar de adversara din această seară, Barcelona

-Ultimele două meciuri ale lui Chelsea împotriva unor echipe spaniole s-au terminat la egalitate (ambele au fost jucate cu Valencia)

-Conform site-ului oficial al Barcelonei, în toată istoria europeană, Barcelona a remizat fără gol înscris în meciul tur doar de 2 ori (cu Liverpool şi Manchester United). De fiecare dată a pierdut calificarea

-Lionel Messi (Barcelona) e în continuare golgheterul competiţiei, cu 8 goluri marcate

-Barcelona are cel mai bun atac sezonul acesta, cu 26 de goluri, în timp ce englezii de la Chelsea se află pe locul 4, cu 19 goluri. Ambele echipe au primit cîte 12 goluri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  06 Mai 2009, 21:35

Vlade, esti tare. Multumesc de pont. Sotia mi-a zis ca in seara asta se stabileste a doua finalista, dar eu nu am crezut-o. Multumesc gsp, multumesc Vlade, pentru stire. Pot dormi linistit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează