INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SHERIFF - FARUL 3-0

Farul, demolată de un fost mare atacant: „O rușine mai mare decât Craiova cu Laci”

Farul a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor/ foto: Cristi Preda (GSP)
Farul a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 23:02 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 23:13

Sorin Cîrțu, fostul mare atacant al Universității Craiova, a criticat-o dur pe Farul și situația fotbalului românesc, după ce campioana din SuperLiga a fost învinsă de Sheriff cu 0-3 (1-3 la general), în preliminariile Champions League.

Cîrțu consideră înfrângerea Farului „o rușine mai mare decât eliminare Universității Craiova în fața lui Laci”. În urmă cu doi ani, oltenii erau eliminați din preliminariile Conference League de Laci, din Albania, cu 0-1 la general.

Gică Popescu l-a făcut praf pe directorul unei echipe de tradiție: „Ce calitate are el? Nu e în măsură să îmi ceară mie explicații”
FARUL
Gică Popescu l-a făcut praf pe directorul unei echipe de tradiție: „Ce calitate are el? Nu e în măsură să îmi ceară mie explicații”

Sorin Cîrțu, despre Sheriff - Farul: „O rușine, o dezamăgire”

„O mare dezmăgire, o mare rușine pentru fotbalul românesc. E mai mare rușinea decât ce a făcut Craiova cu Laci. Tu ești campioana, ai avut cel mai bun jucător din Liga 1 pe teren, pe Alibec. Nu a avut un șut, nu mai vorbim de o ocazie. 

Noi sutem buni pe intern, când e vorba de internațioanl e diferență de două viteze. Așa a fost între Sheriff și Farul, diferență mare între cele două echipe. Suntem superficiali, nu avem sânge de bărbați. 

Suntem într-o mare scădere, altfel de soluții trebuie luate. Și prosteala aia cu regula U21, tot fotbalul românesc a scăzut după prostia asta”, a declarat Sorin Cîrțu, la „Fotbal Club”.

Gică Popescu: „E inexplicabil ce s-a întâmplat”

„Am mers la Chișinău aseară, am luat cina cu Gică. Am stat să căutăm explicații și ne-am întors dimieața. Nu am găsit. Am întâlnit o echipă pe care am bătut-o săptămâna trecută. După câteva ore am ajuns la o concluzie, pe care o să le-o spunem jucătrilor. A fost lipsă de personalitate. Nu putem spune că nu am avut experiență. E inexplicabil modul în care am intrat pe teren. 

Este inexplicabil și pentru mine și pentru Gică ce s-a întâmplat. Au fost multe probleme musculare pe finalul meciului. Suntem departe de forma pe care am avut-o pe finalul sezonului. Sper să ne revenim din mers, să acoperim acest decalaj”, a declarat Gică Popescu, potrivit sursei menționate.

Citește și:

„Starurile sunt frână” » Daniel Pancu face critica jucătorilor din Superligă: „Există un singur model, ați văzut ce face?”
ANALIZĂ
„Starurile sunt frână” » Daniel Pancu face critica jucătorilor din Superligă: „Există un singur model, ați văzut ce face?”
Mihai Stoica nu renunță la Ghencea » Planul pus la cale: „Să vedem dacă își permit”
FCSB - Dinamo
Mihai Stoica nu renunță la Ghencea » Planul pus la cale: „Să vedem dacă își permit”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
Alien2023
Alien2023  •  21 Iulie 2023, 23:02

Dacă vrei în Liga Campionilor trebuie sa faci investitii...în jucători performanți,intr-un antrenor...poate și secund care știe ce se întâmplă pe teren intr-un joc de Liga Campionilor...și în primul rand de viziune ....la ce se întâmplă în campionatul romanesc care este submediocru,e greu de crezut ca putem vorbi de performanta în următorii zece ani...jucători slabi,antrenori fără performante notabile....și o lipsa totala de viziune.....iar în jurul acestui campionat subsubmediocru aceiași oameni comentează la nesfârșit....rămâne o întrebare....unde este performanta de pe teren care sa dea substanță campionatului.....răspunsul îl așteptăm de la cei care investesc și care conduc competiția....cu siguranță atunci când vor găsi răspunsul vor găsi și drumul către valoare și performanta....

Mihai111
Mihai111  •  20 Iulie 2023, 18:34

M-a sunat azi Kevin De Bruyne sa ma intrebe ce mai face Alibec, si cum a mers meciul cu Tiraspolu'... I-am zis ca meciul s-a amanat... ce era sa-i zic?! Da' ca si-a luat Alibec masina noua, mai frumoasa ca a lui!!

Eglwyswrw
Eglwyswrw  •  20 Iulie 2023, 14:15
Postat de Sharapov pe 20 Iulie 2023, 01:07

Pai in romania, au castigat campionatul , DOAR DATORITA fecesebesistului petrescu si a lui becali, care s-au dat la o parte, intr-un mod GROSOLAN !!! Cand joaca in Europa cu ORICE echipa din LUMEA A TREIA, CLACHEAZA PENIBIL SI LAMENTABIL !!!

Nu s-au dat la o parte. Asta e nivelul lor. Si-aud dat seama ca e nevoie de investitii serioase la cluburile lor, s-au uitat in portofele si-au hotarat "lasa, bah, ce atatea investitii, las' ca se uita lumea la noi si daca doar ne-njuram si nu bagam bani in jucatori buni. O sa castige Faru' campionatu' ? Ei, si ? Noi facem circ ca ne-a furat arbitru' si aia or sa puna botu'.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează