INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TWENTE - FC VASLUI, ORA 21.45, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sînmărtean nu se teme de Twente: "Este o echipă de bătut"

Lucian Sînmărtean (31 de ani) a jucat la Utrecht în perioada 2007-2008
Lucian Sînmărtean (31 de ani) a jucat la Utrecht în perioada 2007-2008

Articol de , - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 22:49

Lucian Sînmărtean a jucat un an în Olanda, la Utrecht, şi este de părere că forţa grupului este principala calitate a celor de la Twente.

- Lucian, dublă infernală cu Twente...
- Este adevărat, au o trupă foarte valoroasă. Sînt un adversar incomod. Am avut ocazia să joc împotriva lor cînd am fost în Olanda. Chiar dacă s-au schimbat multe între timp, au aceleaşi calităţi.

- Care sînt atuurile lor?
- Să nu crezi că au cine ştie ce individualităţi, cum avem noi la Vaslui, de exemplu. Însă au un grup fantastic, pe asta se bazează, forţa grupului. Dar cred că sînt o echipă de bătut. Trebuie să prindem o zi foarte bună, să ne revenim după meciul cu Rapid.

- Suporterii sînt liniştiţi?
- Din contră, aş putea spune. Au un public chiar fanatic pe alocuri. Sînt foarte zgomotoşi, creează o atmosferă fantastică. Cum se zice, vor fi al 12-lea jucător pentru olandezi.

- Ce va face diferenţa diseară?
- Poate ne trebuie un pic de noroc. Sîntem extrem de motivaţi să facem o partidă mare şi sper să reuşim. Vreau să ajut echipa să scoatem un rezultat bun.

"Adailton şi Wesley, cei mai buni"
Şeful scouterilor de la Twente, Evert Bleuming, a urmărit Vasluiul în meciul cu Rapid şi a rămas impresionat de cei doi fotbalişti brazilieni ai moldovenilor: "Adailton şi Wesley sînt doi jucători valoroşi, joacă în spatele singurului atacant, Yero Bello. Pot crea goluri din nimic. Şi Sînmărtean este ofensiv, evoluează pe partea stîngă, foarte bun şi el. Dar au unele momente de cădere"

Spion pentru Twente
Doru Isac a fost secundul lui Co Adriaanse la naţionala Qatarului şi antrenorul olandez l-a contactat pentru informaţii despre trupa vasluiană: "Am primit multe date despre Vaslui de la un antrenor român cu care am lucrat cu puţin timp în urmă", a declarat tehnicianul lui Twente în presa olandeză. Doru Isac este mai puţin cunoscut în România, dar de-a lungul timpului a fost secundul lui Arsene Wenger, Carlos Queiroz şi Bora Milutinovici.

În direct pe Digi
După ce DigiSport a cumpărat drepturile de televizare pentru meciurile de acasă ale Vasluiului din acest sezon, ieri s-au înţeles şi pentru partida tur din Olanda. Meciul va începe la 21:45 şi se va disputa la Arnhem, stadionul din Twente fiind impracticabil după ce una dintre peluze s-a prăbuşit.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
asiris
asiris  •  26 Iulie 2011, 20:39

baiatul de la iasi ...... taci ..... dute si te uita prin liga a 2 a... sau unde ati mai fi..... ati uitat ca sunteti un aeroport pentru vaslui?

rramo
rramo  •  26 Iulie 2011, 10:08

azi joaca o echipa romaneasca in CL. Dar cum aceasta nu e stoaia, nu e cap de afis. gesepisti de toata jena. RESPECT SI bafta multa FC VASLUI

hristac
hristac  •  26 Iulie 2011, 09:57

pai stiu si eo ! ar trebui sa aiba frica de olandezi,dupa mega apararea cu rapid !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează