INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE 04 - MANCHESTER UNITED 0-2

Sir Alex Ferguson: "Ryan? Îl vreau încă 10 ani" » Giggs etern

Ryan Giggs a devenit cel mai bătrîn marcator din istoria Ligii Campionilor Foto: Reuters
Ryan Giggs a devenit cel mai bătrîn marcator din istoria Ligii Campionilor Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2011 19:29

"Ryan? Îl vreau încă 10 ani", a zis Ferguson despre galez, devenit cel mai bătrîn marcator din istoria Ligii

Alex Ferguson l-a atenţionat pe Ryan Giggs să-şi ia gîndul de la retragere. "Îl mai vreau încă zece ani pe teren", a zis managerul lui Manchester United despre mijlocaşul galez, ce a "deschis" triumful cu Schalke.

Golul l-a semnat la 37 de ani şi 148 de zile, devenind cel mai bătrîn marcator din istoria Ligii (Pippo Inzaghi a rămas la 37 de ani şi 86 de zile), dar nu contează. "Ai crede că la o asemenea vîrstă ar da semne de scădere. Nu-i aşa. Joacă la fel de bine, fie în bandă, fie în centru. Un lucru ciudat, deoarece perioda sa de vîrf durează de multă vreme", a mai zis Sir Alex.

Scoţianul are însă grijă de cel pe care l-a folosit în premieră la United tocmai în 1991: "Mă preocup mereu ca Ryan să se odihnească suficient. De pildă, îl voi menaja cu Arsenal, duminică, pentru a-l avea fresh la returul cu Schalke. Într-un asemenea ritm nu are de ce să-şi facă planuri de retragere".

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
tuby
tuby  •  28 Aprilie 2011, 12:01

intr-un fotbal plin de mercenari se mai strecoara si legende si jucatori loiali. respect ryan giggs , respect paul scholes.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează