INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - BASEL 7-0 (ÎN TUR 0-1)

Speedy Gomez » Coşmarul lui Basel la 0-7 în returul cu Bayern

Articol de - Publicat joi, 15 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 martie 2012 22:38

Atacantul în vîrstă de 26 de ani a marcat cel mai rapid poker din istoria Ligii: 4 goluri în 23 de minute! VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!


Jucătorii lui FC Basel şi-au permis chiar să-l ironizeze înaintea returului de la Munchen: "Gomez nu ne sperie. Nu-i un jucător mare". Pînă la un punct au dreptate. N-are fineţea tehnică a unui Ribery şi nici explozia lui Robben, oamenii de prim-plan ai Bayern-ului. Ce n-au luat în calcul elveţienii este că un Gomez bine pus în valoare se poate transforma rapid într-o maşină de goluri. Şi-au plătit scump.
După ce-şi făcuse "încălzirea" cu un hat-trick în campionat, sîmbătă, la 7-1 cu Hofffenheim, atacantul în vîrstă de 26 de ani i-a năucit marţi seară pe foştii colegi de grupă ai Oţelului. Nici n-au apucat să se dezmeticească elveţienii după prima lui reuşită (44) că SuperMario le-a mai perforat poarta de trei ori (50, 61, 67).

Patru goluri consecutive într-un interval de 23 de minute, performanţă cu care a egalat recordul celui mai rapid "poker" din istoria Ligii, deţinut din 2003 de atacantul lui AS Monaco, Dado Prso. Şi cu 10 reuşite în cont, neamţul ameninţă acum tronul lui Messi (12).

34 de goluri a înscris Gomez pînă acum, în cele 36 de partide jucate în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează