INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Spioni în tribune » S-a temut Haţegan de incidente? Românul n-a oprit ŢSKA - City, în ciuda scandărilor rasiste

Rușii insistă că Hațegan (foto)
Rușii insistă că Hațegan (foto) "n-a auzit nimic și la fel observatorul UEFA" // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 26 octombrie 2013 20:45

UEFA vrea ca decizia întreruperii unei partide din cauza manifestărilor rasiste să nu mai fie doar apanajul arbitrilor.

De la fluierul final al meciului ŢSKA Moscova - Man. City (1-2), altfel condus impecabil, Ovidiu Haţegan a fost copleşit cu critici. Britanicii au cerut sancţionarea "centralului" arădean fiindcă n-a oprit partida cînd căpitanul oaspeţilor, ivorianul Yaya Toure, i s-a plîns că suporterii ruşi îl jignesc imitînd maimuţele. UEFA, la rîndu-i, a deschis o anchetă internă, dar, pe de altă parte, pregăteşte noi măsuri împotriva ultraşilor rasişti.

Potrivit tabloidului The Sun, forul continental consideră că arbitrii, în acest caz Haţegan, nu iau decizii radicale de teama declanşării unor incidente. Şi de aceea analizează posibilitatea plasării unor " spioni", persoane neutre, în tribune. Ei ar urma să se poziţioneze de aşa manieră încît să poată "scana" cît mai fidel reacţiile turbulenţilor, să transmită observatorului datele culese şi abia apoi să se ia o decizie, de comun acord cu "centralul".

Toure: "Nu sînt surd!"
După umilinţa trăită miercuri la Moscova, Yaya Toure a explodat din nou. Acuzat de ruşi că "visează", căpitanul lui City a replicat: "N-am visat. Şi nici surd nu sînt. E trist să vezi şi să auzi asemenea manifestări rasiste. Mi-e şi ruşine că încă mai comentăm acest subiect".

30 octombrie e data la care Ovidiu Haţegan va afla verdictul UEFA în cazul său. Arădeanul riscă o sancţiune dură

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rautateromaneasca
rautateromaneasca  •  27 Octombrie 2013, 18:28

Sper din tot sufletul ca de-al de rusi, bulguri, sarbi si maghiari, care se vad pe ei insisi ca pe "niste arieni adevarati"(deloc adevarat fiindca-s corciti cu popoare asiatice) si ii insulta si umilesc pe toate celelalte rase sa-si gaseasca sfarsitul intr-un mod oribil, cat de curand!

alexandru_p
alexandru_p  •  27 Octombrie 2013, 16:36

dar daca oprea partida, nu iesea scandal? nu era iar facut de cacao?! chestia asta nu trebuie sa fie decizia arbitrului. el are atributii de grad sportiv asupra jocului dintre cei 22 de jucatori! chestiile din tribune trebuie sa revina observatorilor sau sa aiba un om special trimis pentru astfel de decizii!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close