INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB 0-0

Sporting - FCSB 0-0 // Elogii din presa portugheză pentru formația lui Dică » Alibec, cel mai apreciat stelist: "Un pericol permanent"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2017 10:38

După Sporting - FCSB 0-0, în turul play-off-ului Champions League, cele mai importante publicații au lăudat jocul steliștilor, modul în care elevii lui Dică s-au apărat și l-au lăudat pe Denis Alibec, atacantul roș-albaștrilor.

Ziarul O Jogo a apreciat jocul ofensiv al roș-albaștrilor și l-a remarcat pe Alibec, căpitanul FCSB. "El a fost omul care a amenințat «leii»", a scris cotidianul portughez. "Câteva șuturi foarte puternice și o mobilitate extremă pe tot frontul de atac. Un pericol permanent pentru Sporting. Rui Patricio a fost singurul care a reușit să-l blocheze pe căpitanul românilor".

"De neînțeles, Sporting aproape că a adormit în ritmul lent atât de bun pentru Steaua, care putea provoca daune majore, dacă Rui Patricio nu s-ar fi opus șuturilor lui Alibec și Enache n-ar fi tras pe lângă poartă.

Secetă de goluri într-un deșert de idei, acesta a fost Sporting marți. Faptul că Niță a avut prima paradă în minutul 79 spune multe. Singurul lucru bun e că românii nu au înscris la Lisabona și un egal cu goluri ne avantajează la București", au mai scris cei de la O Jogo.

7a fost nota primită de Alibec în O Jogo, cea mai mare de la FCSB; la Sporting, Gelson și Rui Patricio au fost singurii cu 7

"«Leii» nu au fost inspirați în fata zidului românesc și nu au putut trece de defensiva Stelei, desi formația din România a terminat meciul in 10 oameni", au scris cei de A Bola.

"Sporting a suferit la intensitate și la calitatea jocului, nereușind să controleze jocul. Pozitiv este faptul că nu am primit gol", a scris Record.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  16 August 2017, 14:36

nu vreti sa amanati laudele pana dupa retur

satyricon
satyricon  •  16 August 2017, 12:54
Postat de babahuda pe 16 August 2017, 11:11

si un 11m neacordat portughezilor in min 11 candmoncilovici a oprit o minge periculoasa spre poarta cu mana .la cate ocazii a avut portughezii prezentand un joc mediocru tot au parut ca joaca fotbal diferit de echipa fcsb care a folosit tactica autobaza devenita reduta .o echipa ingenuchiata d multe ri ,,daca fcsb juca cu bilbao lua lejer 4-5 ,sau cu milan ..*** au noroc mereu .dac joaca cu o echipa posbil buna aceasta joaca jenant de slab ..dar mai e un meci la bucuresti ,pana atuncii portughezii o sa-si faca analiza f bine si o sa se prezinte f bine

Babă *** si ofticoasă, anul trecut Steaua a jucat cu Villareal echipa clasata peste Bilbao si a avut rezultate mai bune decat mimao cu Bilbao. Sporting e deasemenea peste Bilbao. Si Steaua a fost dezavantajata ieri, Alibec scapat singur cu portarul a fost fluierat in offside in mod gresit. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saviola2_8
saviola2_8  •  16 August 2017, 12:20
Postat de saviola2_8 pe 16 August 2017, 11:59

au prima sansa in continuare, steaua a facut un joc perfect tactic, in rest nu ma astept de la dinamovisti sa fie obiectivi sau sa cunoasca fotbal, ma refer la comparatia dintre bilbao si sporting, fapte reale: sporting echipa care joaca constant in grupele UCL, bilabo echipe de europa League, sporting lot mai voloros conform transfermarkt, cu o diferenta de aproape de 30 de milioane, sporting are doi titulari campionri europeni recent, plus altii jucatori de mare valoare rpcum gelson cotat la vreo 22 de milioane sau acuna pe care l-au cumparat cu 10 milioane anul asta. In schimb la basci vedeta e aduriz care e de seama cu tine, cred ca mai mare cu un an:) deh, daca v-a dat voua 3-0 e clar ca sunt cel mai buni din univers:))

frustrarea e mare dar nu vad de ce mereu trebuie sa mintiti ca sa va ascundeti propriile esecuri. Comparatia e oricum un non sens, bilbao joaca in spania si are doar jucatori basci, campionatul spaniol e clar peste al portuglaiei dar bilbao nu e o echipa de top 3, in ultimii douazeci de ani au terminat doar de vreo 3 sau 4 ori in primele 5, o data pe 4 o data pe 5 si o data pe 2, prin 1997, in rest au terminat intre locurile 7-12 cel mai des, dar au fost si pe 14 13 chiar 17 acum vreo 10 , ani. Nu e nici real, nici barca, nici macar atletico madrid. e o echipa de locurile 5-10 la ei! Sporting joaca inntr-un campionat mai slab dar e o echipa de top in portugalia constant, terminand constant in top 5, predominant dupa benfica sau porto. La sporintg vin jucatori argentinineui, brazilieni, francezi( mathieu) etc plus jucatorii lor de nationala! carvalho, adrien silva care n au jucat ieri, rui patricio, titularl din poarta portugaliei. etc valorea jucatorilor cumulata este mai mare decat cea a bascilor si e si normal sa fie asa, cand ai juctori campioni europeni titulari. Cel mult poti spune ca sporting si bilbao sunt de valori apropiate, asta asa ca sa fii cat de cat aproape de realitate, in nici un caz nu poti spune ca bilbao e peste sporting la vreun capitol, vorbind de prezent! nu ca ar conta dar sa lamurim frustrarea asta manelitico-balcanista a plangaciosilor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close