INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB, MARȚI, DOLCE, PROTV, GSP.RO, 21:45

Sporting - FCSB // Antrenorul portughezilor a descoperit criteriul la care FCSB e peste Sporting: "Noi nu putem oferi asta"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 21:29

Jorge Jesus, antrenorul lui Sporting Lisabona, s-a arătat extrem de surprins de prima pe care vrea Gigi Becali s-o ofere jucătorilor de la FCSB dacă se vor califica în grupele Ligii Campionilor.

Patronul roș-albaștrilor le-a promis propriilor jucători prime între 100.000 și 120.000 de euro dacă vor trece de play-off-ul cu Sporting.

"Vă pot spune că forța financiară a celor de la Steaua este superioară celei a lui Sporting. Steaua oferă bani pe care noi nu putem să-i oferim. Însă nu banii o să-i facă pe jucătorii Stelei să alerge", a spus Jorge Jesus la conferința de presă.

  • SPORTING LISABONA - FCSB, marți, 21:45, TV Dolce Sport, Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. Returul se joacă pe 23 august.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  15 August 2017, 17:10

Sporting da salarii de milioane de euro jucatorilor, Jesus antrenorul pare a fi ce-a mai bine platita persoana din tot sportul portughez (undeva la 6 mil euro pe an) ,pare ridicol, sa mai dai prime in cazul asta, de 100 mii euro , la Steaua insa aceasta prima poate echivala cu salarul anual, e dubla mansa mai importanta decat titlul

catalynn
catalynn  •  15 August 2017, 08:11

Omul e profesionist, nu face miștouri de șantier gen Liga 1 ... La fel a procedat si Pep anul trecut, desi stia ca echipa lui e de 25 de ori peste fcsb a preferat declarațiile politicoase.

poison
poison  •  15 August 2017, 07:36
Postat de valentinn10 pe 15 August 2017, 02:03

STEAUA este peste Sporting in tot si in toate, poate lua STEAUA 3 dar da peste, fraiere , apropos de zer, da peste galeata, gugustiuc frustrat. FORTA STEAUA , LUPTA FCSB, HAI STELUTA, CURAJ VITEZISTI, tot voi trebuie sa aduceti puncte ROMANIE,hai ca cfr -ul are nevoie sa joace direct in grupe , nu le-at fi rusine de profitori...

Nu e nimeni pe site mai boInav ca tine! Esti rupt de realitate, esti incoerent, esti terminat..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează