INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB, 15 AUGUST, PROTV, DOLCE, GSP.RO

Sporting - FCSB // De 50 de ori mai mult decât Dică! Provocarea pe care o va avea în față antrenorul FCSB-ului, în duelul cu Sporting

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2017 13:11

FCSB va întâlni Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor, iar provocarea va fi cu atât mai mare pentru Nicolae Dică, pentru că tehnicianul vicecampioanei va avea în față un antrenor cu două finale continentale.

Pe banca lui Sporting stă un tehnician de mare valoare. Jorge Jesus, care a împlinit recent 63 de ani, are o experienţă vastă şi un palmares excelent. A pregătit până acum nu mai puţin de 12 echipe de club, toate în Portugalia, şi a câştigat 10 trofee, dintre care 3 titluri de campion.

A disputat şi două finale de cupă europeană, ambele cu Benfica, pierdute în Europa League, 1-2 cu Chelsea în 2013 şi 0-0, 2-4 după penalty-uri cu Sevilla în 2014! 

Câştigă de 50 de ori cât Dică

Jorge Jesus are un salariu colosal la Sporting: 5 milioane de euro pe an! Adică de 50 de ori peste contractul pe care Nicolae Dică îl are la FCSB, unde e remunerat de Becali cu aproape 100.000 de euro.

Când Jesus debuta în meseria de antrenor, actualul "principal" al roş-albaştrilor avea 10 ani şi abia începea fotbalul.

"Au adus anul trecut un antrenor foarte bun, Gabriel Jesus, care este cel mai bun antrenor portughez, după Mourinho, cred eu" Ricardo Cadu

Partida tur dintre Sporting și FCSB se va desfășura pe 15 august, în timp ce returul este programat pentru data de 23 august. Ambele meciuri vor fi transmise de Protv, DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  05 August 2017, 16:23

Comparatii bolnave! Cand nu are ce acoperi cele cateva randuri scrise cu acaractere care parca ar fi citite de miopi care au cel putin 5-6 dioptrii, cei de la gsp.ro fac asocieri bolnave!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează