INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB, 15 AUGUST, 21:45, DOLCE, PROTV, GSP.RO

SPORTING - FCSB // Încă un jucător e out pentru meciul din Champions League » Eroul echipei nu a plecat cu echipa în Portugalia

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 09:47

FCSB și Sporting Lisabona se vor duela în play-off-ul UEFA Champions Legue. Turul va avea loc pe 15 august, în Portugalia, iar returul este pe 23 august, în România.

După Filipe Teixeira și Constantin Budescu, antrenorul Nicolae Dică nu va putea miza nici pe fundașul Mihai Bălașa. Acesta s-a accidentat în meciul cu Astra, 1-1, și nu a făcut deplasarea în Lisabona, alături de colegii săi.

În acest condiții, Dică va avea mari bătăi de cap, având în vedere că Ionuț Larie este singurul fundaș central apt din lot. Astfel, cel mai probabil, Marko Momcilovici va juca în centrul apărării.

Totuși, Teixeira a făcut deplasarea în Portugalia, dar are șanse foarte mici să joace în meciul tur cu Sporting Lisabona. "Teixeira are o entorsă și prezintă dureri, dar nu la fel de puternice ca după meci. Are nevoie de două zile de repaus total, fără niciun fel de mișcare. A plecat la Lisabona, cu echipa. Vom decide ulterior, împreună cu antrenorul, dacă va ieși sau nu la antrenamentul oficial sau va rămâne în sala de forță. Marți va participa la o mică ședință de pregătire la hotel, iar în funcție de cum se prezintă la ora meciului, vom hotărî la antrenamentul de încălzire dacă va fi sau nu titular", spun cei din staff-ul vicecampioanei.

În Portugalia, nu au mers nici nou-veniții Romario Benzar și Dragoș Nedelcu, jucători care nu au drept de joc în acest meci.

  • Sporting Lisabona - FCSB se joacă marți, 15 august. Meciul va începe la ora 21:45 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe  TV Dolce Sport și ProTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
saviola3_4
saviola3_4  •  14 August 2017, 15:33
Postat de Muzzi Ciprian pe 14 August 2017, 15:33

oricat ar parea de ciudat, individual are dreptate! :D pai ce, la Milano nu sunt napoletani veniti la munca? asa ca sunt sigur ca si la Barca e plina de basci! sau mai exact, de basti! :D apropos de duma asta , bascii catalani, era una veche acu` multi ani cand faceau romanii faradelegi pe afara, afro-romanii sau chinezii de culoare! :P

mda:))

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  14 August 2017, 15:37

oricum, si cu si fara fundasi , nu inteleg de ce va agitati! in dubla asta cu Sporting s-a pus problema scorului (daca ia 5 sau 10 fsn-ul) si nu a calificarii! ce, cu Balasa si Ilarie Ciobanu si mai stiu eu, erau vreo mare aparare? pai cu aia in teren ei ia gol in primele minute de la alde Iasi! hai sa fim realisti si sa cautam "maaantuuuirrreeeaaa"! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  14 August 2017, 15:33
Postat de saviola3_4 pe 14 August 2017, 11:47

bascii barcelonezi, nu-i asa ca esti dajtept?:)

oricat ar parea de ciudat, individual are dreptate! :D pai ce, la Milano nu sunt napoletani veniti la munca? asa ca sunt sigur ca si la Barca e plina de basci! sau mai exact, de basti! :D apropos de duma asta , bascii catalani, era una veche acu` multi ani cand faceau romanii faradelegi pe afara, afro-romanii sau chinezii de culoare! :P

Vezi toate comentariile (36)
Comentează