INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA, MIERCURI, 21:45, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Steaua va fi arbitrată la Manchester de un central care a fost cu ghinion pentru Dinamo și CFR + Cine conduce meciul Astrei

Foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
Foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 15:12

Steaua va juca miercuri returul play-off-ului Ligii Campionilor pe terenul celor de la Manchester City. În prima manșă, englezii s-au impus cu 5-0, pe Arena Națională.

Partida de pe "Etihad" va fi condusă de o brigadă de arbitri din Polonia, care îl va avea la centru pe Pawel Gill. La cele două linii vor fi Piotr Sadczuk și Marcin Borkowski, iar arbitru de rezervă va fi Konrad Sapela. Adiționali vor fi Bartosz Frankowski și Krzystof Jakubik.

Pawel Gill e o cunoștință mai veche a echipelor românești. În 2012 a condus meciul pierdut de Dinamo în Ștefan cel Mare în fața lui Metalist Harkov, scor 0-2, în play-off-ul EL, iar un an mai târziu era la centru la partida dintre CFR Cluj și Internazionale Milano, scor 0-3.

LA ASTRA E UN NEAMȚ

S-a desemnat brigada de arbitri și la meciul din play-off-ul Europa League dintre West Ham și Astra (1-1 în tur). Partida va fi condusă de neamțul Manuel Grafe, ajutat la cele două tușe de Mike Pickel și Holger Henschel.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 August 2016, 18:02

Alooo , domnu ziarist !!!! In primul rând că meciul din play-off-ul CL, Dinamo cu Metalist Harkov, s-a jucat pe Arena Natională nu în Ștefan cel Mare ! In al doilea rănd , ce importantă are arbitrul ? Putea să il delege și pe Avram , tot aia era !

1745flo
1745flo  •  22 August 2016, 20:26

Tudor nu arbitreaza in cupele europene?...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 August 2016, 20:19

e clar, City o va fura pe Steaua cu arbitrii :))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează