INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - STUTTGART, AZI, 21:45, TVR1

Stuttgartul lui Marica e gata să provoace surpriza în faţa Barcelonei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Marica şi coechipierii lui de la Stuttgart s-au antrenat luni şi ieri cîte două ore şi jumătate în vederea revanşei cu Barca (în tur 1-1)

Deşi sînt văzuţi drept victime sigure pe Camp Nou, mai ales după ce-au obţinut doar o remiză în tur (1-1), jucătorii Stuttgartului cred în şansa lor. Ciprian Marica şi ceilalţi vor să provoace marea supriză a competiţiei, eliminînd deţinătoarea trofeului, şi de aceea s-au antrenat ca nebunii în ultimele două zile.

Tehnicianul Christian Gross i-a ţinut de fiecare dată cîte două ore şi jumătate pe gazon! Cîte-o oră în plus, în condiţiile în care o şedinţă normală de pregătire durează 90 de minute. "Jucătorii au luat pauză o zi şi jumătate după deplasarea de la Gelsenkirchen, de vineri, şi trebuie să recuperăm. Vom avea un meci extrem de intens la Barcelona şi fiecare antrenament e important", a spus Gross.

Elveţianul e atît de încrezătoar că poate obţine un rezultat mare încît şi-a pus jucătorii să exerseze inclusiv penalty-uri: "Totul e posibil. Nu vreau să-mi fac apoi reproşuri că am lăsat ceva la voia întîmplării".

"Trebuie să facem un meci perfect! Să nu le lăsăm spaţii, să-l anihilăm pe Messi şi să fim eficienţi în atac"
Christian Gross, antrenor VfB Stuttgart

Marica, rezervă
Foarte probabil, Ciprian Marica nu va fi titularizat diseară. Gross intenţionează să mizeze în atac pe cuplul Cacau - Pogrebniak, iar "tricolorul" ar putea intra pe parcurs. În tur, la Stuttgart, Marica a fost introdus în minutul 64.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
 •  17 Martie 2010, 10:03

radu, intrebare: ce a facut stuttgart-ul la sevilia? A PIERDUT cum poti spune ca nu a mai pierdut din 2007 cand a pierdut editia asta? sunteti niste jurnalisti de ....

 •  17 Martie 2010, 09:49
Postat de pe 17 Martie 2010, 03:20

Cica ultima infrangere in CL a lui Stuttgart dateaza din 12 decembrie 2007! Pai cu Sevilla in grupe ce au facut acasa, sezonul asta? Nu cumva au luat bataie cu 3-1? Explica-ne Oprisane, ca nu am inteles cum e treaba cu ultima infrangere.

exact asta cautam si eu :) Documentat baiatu, n-am ce zice...

 •  17 Martie 2010, 03:20

Cica ultima infrangere in CL a lui Stuttgart dateaza din 12 decembrie 2007! Pai cu Sevilla in grupe ce au facut acasa, sezonul asta? Nu cumva au luat bataie cu 3-1? Explica-ne Oprisane, ca nu am inteles cum e treaba cu ultima infrangere.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează