INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Surpriza! » Fostul rapidist Andrade e titular la Marseille în meciul din sferturi cu Bayern

Elinton a fost cumpărat de Marseille din Giuleşti cu 200.000 de euro
Elinton a fost cumpărat de Marseille din Giuleşti cu 200.000 de euro

Articol de - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 martie 2012 19:51

Andrade, fostul portar rapidist, e titular la OM: primul său meci după 14 luni! Ultimul goalkeeper din lotul marseillez a fost impus de jucători!

Un cadou neaşteptat pentru Elinton Andrade, care împlineşte vineri 33 de ani. Portarul brazilian, 36 de meciuri la Rapid în perioada 2007-'09, va fi surpriza lui OM astăzi: al treilea goalkeeper al echipei devenit titular în "sferturile" Champions!

Cum a reuşit, fără nici un minut în acest sezon, după numai 3 meciuri în Ligue 1 în trei ani şi o ultimă apariţie oficială în alb-bleu pe 9 ianuarie 2011? Şi după ce Marseille a încercat să scape de el vara trecută, cu un an înainte de sfîrşitul contractului?

Mandanda, numărul 1, e suspendat, iar jucătorii i-au spus antrenorului Deschamps că îl vor pe Andrade în poartă, a dezvăluit L'Equipe. "Şi-a cîştigat respectul vestiarului prin implicarea lui. Vine primul, pleacă ultimul de la antrenament. Se pregăteşte ca un nebun. Colegii consideră că a progresat enorm".

Deschamps a fost convins. Şi a renunţat la Bracigliano, numărul 2, promovîndu-l pe brazilian, care e în culmea fericirii: "Sînt ca pasărea Phoenix. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru darurile sale".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
aleosa
aleosa  •  28 Martie 2012, 10:43

s-au gandit bine sa-l bage tocmai cu bayern, nemtii sunt praf in atac, dau de la cinci in sus. aveau nevoie de un motiv sa spuna la sfarsit: da, dar a aparat al treilea portar. oricum si cu mandanda langa andrade, matura nemtii cu ei.

dynamovist
dynamovist  •  28 Martie 2012, 07:49

asta e manevra! le da Bayern 7 si orsa zica....pai din cauza lui Andrade

Vezi toate comentariile (2)
Comentează