INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA 1-0

Tamaș, ironizat pentru declarațiile date înaintea tragerii la sorți: "Mai vrei să joci cu City? Parcă ar fi fost mai bun Ajax după ce te-au încălțat ăștia"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 10:30

Basarab Panduru este de părere că evoluția bună a steliștilor în meciul jucat aseară pe terenul celor de la Manchester City s-a datorat și faptului că Guardiola nu s-a bazat pe unii dintre cei mai importanți jucători.

"În momentul în care joci pe teren cu Maffeo de care nu a auzit nimeni, Adarabioyo și Angeliño, de abia atunci poți să joci de la egal la egal cu ei.

Yaya Toure este genul de jucător care știe de frică! Indiferent de câți ani ai, de câți bani ai, trebuie să știi că ai un antrenor în față. Toure a slăbit de frica lui Guardiola. Când l-a avut pe Pellegrini, om cu bun simț nu-l deranja. A venit cu 140 de kilograme la un meci", a spus Panduru la Dolce Sport.

Acesta nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Gabriel Tamaș, care a declarat după calificarea în play-off că își dorește să joace împotriva celor de la City.

"Mai vrei să joci cu City acum? Parcă nu ai mai vrea, bă, că e City! Parcă ar fi fost mai bun Ajax după ce te-au încălțat ăștia!", a adăugat Panduru.

Steaua a pierdut "dubla" cu Manchester City cu scorul de 0-6 la general și va evolua în grupele Europa League în acest sezon.

Echipele de start:

Manchester City: Hart - Maffeo, Stones, Kolarov, Clichy - Toure, Fernando, Delph - Navas, Iheanacho, Nolito
Rezerve: Gunn, Sterling, Aguero, Silva, Fernandinho, Adarabioyo, Tasende

Steaua:Cojocaru - Aganovici, Tamaș, Mitrea, Momcilovici - Bourceanu (cpt) - Enache, Muniru, Ovidiu Popescu, Hamroun - Tudorie
Rezerve: Niță - Simion, Stanciu, Vîlceanu, Achim, Dan Popescu, Popa

"Vreau să jucăm cu Manchester City sau dacă e una mai bună ca City să picăm cu aia. Să îi scoatem pe ei, dacă vrem să ajungem în Champions League să jucăm cu cei mai bună şi să arătăm adevărata valoare." Gabi Tamaș, după calificarea în play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
laurkro
laurkro  •  25 August 2016, 18:27

Pandurule, ai ajuns rau...esti praf!

tihi
tihi  •  25 August 2016, 16:53

Tamas se pricepe mai bine la bautura si scandal, decat la fotbal...

vasglo
vasglo  •  25 August 2016, 16:21

Pandi draga, atat de jos ai ajuns? Eu credeam ce esti comentator sportiv, nu clovn imbracat in comentator sportiv (sic)! Sper ca Tamas sa-ti raspunda; "da, Pandi boy, mi-am asigurat salariul si o prima babana din cele 1,5 milioane de euro platite de spectatori, colegii mei mai tineri au vazut si ei ce a aia jucatori de 30-40 milioane, ne-am vazut "pe viu" cu romanii din Anglia, etc. Ce trebuia sa facem, Pandi draga, sa nu batem pe Sparta?....-:)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează