INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

Taraba CFR » Campioana e gata să renunţe la cei mai buni oameni după miracolul Manchester

Bastos este unul din jucătorii curtaţi de cluburile din străinătate.
Bastos este unul din jucătorii curtaţi de cluburile din străinătate.

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 20:00

Felgueiras, Sougou, Bastos sau Kapetanos ar putea fi cedaţi în iarnă pentru 14 milioane de euro.

CFR Cluj se pregăteşte să-şi convertească o parte din capitalul cîştigat după miracolul de la Manchester. Oficialii campioanei nu au ascuns faptul că vor ceda jucătorii care au oferte avantajoase financiar şi pentru club chiar din iarnă, mai ales că lotul feroviarilor numără la ora actuală 35 de fotbalişti.

Dorit de Napoli, portarul Mario Felgueiras ar putea deschide lista plecărilor din iarnă, urmat îndeaproape de Moudou Sougou, cu oferte concrete din Premier League sau chiar Rafael Bastos, de serviciile căruia s-au interesat grupări din Franţa şi Rusia.

Nu e exclus ca şi Pantelis Kapetanos să ia drumul Bundesligii în iarnă, chiar dacă grecul nu a prins un post de titular în ultimele două victorii din Champions League.

"Dacă-i dăm pe jucătorii care vor avea oferte, vă asigur că vor veni alţii la fel de valoroşi. Noi avem ştiinţa asta la club, de a aduce jucători fără carte de vizită, unii ne mai şi critică, mai ales cei care nu se pricep, dar noi ne facem treaba noastră cum ştim mai bine. Vă asigur că echipa se va întări, chiar avem prea mulţi jucători şi avem de unde ceda", a explicat preşedintele Mureşan.

"Ne lipsesc banii, mulţi bani, pentru a fi la nivelul lui Manchester, un buget de 200 de milioane, dar acest lucru nu va fi vreodată în fotbalul românesc" ( Iuliu Mureşan, preşedinte CFR)

66 de parade a reuşit Mario Felgueiras în faza grupelor, conducînd detaşat topul în Champions League

Cît costă jucătorii pentru care există oferte
Nume Post Sumă
Rafael Bastos, mijlocaş ofensiv: 3,5 milioane de euro
Modou Sougou, extremă dreapta: 3,5 milioane de euro
Mario Felgueiras, portar: 5 milioane de euro
Pantelis Kapetanos, atacant: 2 milioane de euro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
princz
princz  •  07 Decembrie 2012, 23:11

CFR a invatzat lectia din 2008 cand dupa meciul de la Roma nu l a dat pe Culio, Kone si Dubarbier care au fost ofertati in jur de 2 milioane per jucator. Dubarbier dupa aia aproape ca nu a mai jucat nimic, Kone la fel si nici Culio nu a mai fost la fel o perioada. Singurul care a mai adus ceva bani a fost Culio insa.....Din greseli se invata. Cand ai oferta buna...vinzi... Pentru ca nimeni nu o sa cumpere din romania la nivelul nostru de fotbal la preturi de zeci de milioane...

janec
janec  •  07 Decembrie 2012, 12:41

Pászkány Árpád a si spus odata ca daca vine o oferta buna pentru un jucator atunci jucatorul respectiv trebuie lasat sa plece pentru ca daca nu e lasat sa plece nu va mai juca niciodata ca inainte. Trebuie vanduti jucatorii care au oferte bune. Cfr Cluj de cativa ani a devenit un club care se autofinanteaza. A aratat ca daca vinde un jucator poate sa aduca un alt jucator de valoare apropiata. Daca ajungi sa transferi jucatori in campionate mai mari din Europa ai mai multa sansa sa aduci jucatori valorosi la echipa, jucatori care stiu ca Cfr poate sa fie o rampa de lansare pentru ei, asa a putut sa aduca un Ivo Pinto, un Sougou, un Rui Pedro. Acestia cred ca au venit pentru rampa de lansare

alpin
alpin  •  07 Decembrie 2012, 11:05
Postat de plischi pe 07 Decembrie 2012, 07:35

nimeni nu l-a intrecut pe pascanu la vanzarea de jucatori. numai asta l-a si interesat din fotbal, nu echipa, nu clujul, nu altceva.

Chiar asa?!? Nu a adus Clujului cateva trofee? Nu a pus Clujul pe harta fotbalului european?! Nu a facut la Cluj stadion de Liga Campionilor?!? Pentru a functiona un club are nevoie si de bani! CFR a vandut cu folos destui jucatori. Va aduce altii, care vor aduce alti bani clubului. Si alte trofee!! Si eu as vrea sa depaseasca Barcelona, dar trebuie sa ne limitam la cat se poate. Acum. Pentru management, Paszkany nu poate fi decat laudat!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează