INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRAGERE LA SORȚI

Taxele, moartea, Bayern! Campioana Germaniei a devenit o certitudine pentru Arsenal

Bavarezul Lahm, stânga, și
Bavarezul Lahm, stânga, și "tunarul" Alexis Sanchez și-au împărțit victoriile sezonul trecut

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2016 00:00

Campioana Germaniei a devenit una dintre certitudinile fanilor lui Arsenal la tragerea adversarului din prima fază KO. ”Tunarii” o întâlnesc a 4-a oară în acest stagiu al competiției. Până acum, nu s-au calificat.

Când se trag "optimile" Ligii, o întâlnire pare deja bătută în cuie: Bayern - Arsenal. Așa au decis sorții și ieri, la Nyon.

Astfel că, în februarie 2017, cei doi giganți se vor înfrunta deja a 5-a oară în competiție, a 4-a oară în "optimi" (2004-2005, 2012-2013, 2013-2014) și a 4-a oară în ultimii 4 ani, dacă luăm în calcul duelul din grupele sezonului trecut. Bilanțul? De fiecare dată au trecut în "sferturi" bavarezii!

Acum vreo 5 zile, nemții le-au și expediat "tunarilor" un mesaj pe Twitter: "Ar trebui să ne facem deja rezervări pentru călătoria la Londra?". Arsenal ar fi evitat-o pe Bayern dacă nu câștiga grupa.

Însă PSG a pierdut două puncte în fața lui Ludogoreț în ultima etapă, chiar pe teren propriu, și le-a cedat șefia insularilor. Oricum, nici francezii n-au avut noroc ieri. În "optimi" îi așteaptă tot un monstru al Ligii: FC Barcelona! A 3-a oară în ultimii 5 ani!

"Doar Wenger poate câștiga grupa pentru ca apoi sorții să i-o aducă pe Bayern. Incredibil!"
Piers Morgan, jurnalist englez, fan Arsenal

"A fost cumva inclusă «Bayern - Arsenal în optimile Ligii» printre cele zece porunci?"
Mohammed ElNneny, fan Arsenal, pe Twitter

4eșecuri are Arsenal în întâlnirile cu Bayern, 3 victorii și o remiză. Golaveraj: 9-14

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10154716791451815
Adrian Pascalin  •  16 Ianuarie 2017, 11:01

ElNneny este jucator, nu doar "fan" al Arsenalului :) Putin research nu strica...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează