INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - STROMSGODSET 2-0 (3-0 LA GENERAL)

Tema transferurilor agită apele la Steaua » Gâlcă, dezvăluiri în premieră: "Eu credeam altceva! Sper să-i lumineze Dumnezeu mintea lui Gigi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 23:06

Singurul transfer al Stelei din această vară este portarul Arlauskis şi Costel Gâlcă e îngrijorat. După 2-0 cu Stromsgodset, antrenorul roş-albaştrilor a recunoscut că se aştepta ca şefii să facă mai multe transferuri.
"Am vorbit de transferuri cînd am fost adus la Steaua, dar credeam că vor veni mult mai repede. Am avut şi jucători cu probleme şi am fi avut nevoie de transferuri. Sper ca acest lucru să se rezolve.

Sper să-i lumineze Dumnezeu mintea lui Gigi Becali şi să facă transferuri bune.

Va fi greu şi pentru că jucătorii noi vor avea nevoie de timp pentru a se integra. În toate liniile mi-aş dori jucători, nu doar pe un singur post", a declarat Gâlcă la conferinţa de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
irinaspi
irinaspi  •  24 Iulie 2014, 12:03
Postat de asc21 pe 23 Iulie 2014, 23:43

Mijlocasi centrali nimic ? Unul defensiv si unul creativ.

De ce nu si un....antrenor?...Daca tot a adus 3-4 mai ar trebui ....fara numar,ca oricum ideile sint adunate de la bagatorii in seama din presa si de aiurea....Auzi la el ,,am pierdut din nou o repriza,,...el statea si se uita pe margine...Se critica singur...Ar trebui sa antreneze mai mult echipa ca sa nu mai fie condusa...Jucatori noi desigur....dar sa se duca unde a mai fost-Poarta A lba- nu in presa...

irinaspi
irinaspi  •  24 Iulie 2014, 11:32
Postat de steaualibera pe 24 Iulie 2014, 02:50

Din aceasta cauza a plecat Reghe ,chiar el a declarat asta la Tv , vroia sa mai ramana 3 ani la Steaua ,sa faca perfomanta in Europa ,dar dupa ce ciobanul i-a transmis ca nu mai baga nici un ban la echipa,( doar incaseaza de acolo ),a decis sa plece . Fut.uti. m.m de cioban infect, cat trebuie sa te mai suportam ?

Ha ,ha...Reghe a plecat de la Steaua din cauza ca ,la fel ca si Protasov a avut o oferta mai buna...Nu antrenase el Bistrita,Craiova,Chiajna?...Poate crede cineva ca ajunsesera standardele Stelei mai mici ca la aceste echipe?...Reghe a plecat pentru bani,pentru ca a sesizat ca presa punea presiune din ce in ce mai mare,ca uni de la FRF se luau cu alti pe dupa git...A plecat pentru ca a fost destept.

irinaspi
irinaspi  •  24 Iulie 2014, 11:23
Postat de irinaspi pe 24 Iulie 2014, 11:17

Daca la venirea la Steaua Gilca scotea citeva cuvinte pe minut acum crede ca toti sfatuitorii din presa si sfatuitorii de profesie ii vor binele.Nu zic sa se caciuleasca la Gigi dar fara o relatie buna cu Gigi mai bine pleaca de acum...Cind Steaua a cistigat 2 campionate la rind s-a spus ca e meritul lui Gigi ca a adus cei mai buni jucatori ,ca a investit mult fata de ceilalti patroni.Poate a fost si asta dar a fost si meritul lui REGHE care a stiut sa fie linga Becali.Pina la el Steaua cumpara cei mai buni jucatori si nu obtinea rezultate.Am uitat cind de ex. a venit marele Cirtu pentru citeva luni si blocase echipa?...A renuntat,a venit Oli si cu aceasi jucatori a terminat neinvins

Vreau sa spun ca Oli a schimbat echipa fara sa ceara transferuri...pentru ca este un antrenor mare...De ce nu se angajeaza Gilca de ex.:adumi pe x pe y iar eu voi cistiga aia voi face aialalta in Liga Campionilor....Asa...cine n-ar vrea ca antrenor un Mesi,un Ronaldo...Gilca a luat-o pe un drum gresit:SA-I LUMINEZE D-zeu mintea lui Gigi....nu se prea face....eu nu am mai auzit nici un antrenor in lumea asta...Dar ,e normal daca vrea sa fie pe placul jurnalistilor...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează