INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BARCELONA, AZI, 21:45, PROTV, DOLCE 1, GSP.RO

Temeri de Messi » PSG are o misiune grea în Ligă: Unai Emery nu a câștigat niciodată contra vedetei Barcelonei

La ultima ciocnire cu PSG, în aprilie 2015, Messi i-a zăpăcit pe Thiago Silva și David Luiz
La ultima ciocnire cu PSG, în aprilie 2015, Messi i-a zăpăcit pe Thiago Silva și David Luiz

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2017 00:00

Unai Emery nu a câștigat niciodată cu echipele sale contra lui Leo, care i-a dat 25 goluri în 21 de dueluri. A bătut-o pe Barca doar când a lipsit argentinianul, acum 14 luni.

Barcelona a ieșit iarăși în drumul lui PSG către fazele superioare ale Ligii. Iar pentru Unai Emery, să-i înfrunte pe catalani e cel mai negru coșmar, mai ales când în teren se află și Messi.

L'Equipe a prezentat bilanțul groaznic al antrenorului spaniol contra trupei blaugrana: o victorie și 6 remize în 23 de dueluri contabilizate pe banca tehnică la Almeria, Valencia, Spartak Moscova și Sevilla!

"E timpul să înving"

Numai o singură dată, acum 14 luni, Emery a scăpat de temeri și a supus Barca (2-1), dar atunci argentinianul a lipsit. Unai o pregătea pe Sevilla, căreia Messi i-a marcat 10 goluri în 7 întâlniri. În total, Leo a reușit 25 de goluri și 9 pase decisive în cele 21 de confruntări cu echipele lui Emery.

"Am făcut meciuri bune împotriva Barcelonei chiar și când nu am învins. De data asta, în sfârșit, cred c-a venit timpul să câștig", și-a făcut curaj antrenorul spaniol.

Făcea referire și la Supercupa Europei 2015 (4-5 după prelungiri), cu cele 2 supergoluri din lovitură liberă realizate de Messi.

"Când înfrunți MSN-ul Barcelonei nu îți rămâne decât să te rogi la Dumnezeu. Messi e maestrul, Suarez matadorul, iar Neymar este fantasticul"
Thiago Silva, căpitan PSG

"Atacantul care mi-a creat cele mai mari dureri de cap este Messi. Îi ajung spații foarte mici să te dribleze. E incredibil de rapid și de imprevizibil"
Thiago Silva, căpitan PSG

58de goluri în 23 de jocuri cu Barca au încasat formațiile lui Emery: Almeria, Valencia, Spartak și Sevilla

10goluri în ultimele 4 meciuri din Ligă cu Barcelona a primit PSG: Messi 2, Suárez 3, Neymar 5

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează