INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - ATLETICO, AZI, 21:45, DIGI 1, DOLCE 1, PROTV, GSP.RO

Terapie de grup » Ședință în vestiarul Barcelonei după eșecul cu Real din El Clasico

Messi și Suarez, foarte concentrați la indicațiile date ieri la antrenament de Luis Enrique // FOTO Guliver/GettyImages
Messi și Suarez, foarte concentrați la indicațiile date ieri la antrenament de Luis Enrique // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 05 aprilie 2016 00:00

Luis Enrique a ținut o ședință de 20 de minute în vestiar pentru a estompa ”efectul Real”.

Barca vrea să uite cât mai rapid scurtcircuitul din El Clasico, eșec care i-a rupt la 39 de meciuri seria pozitivă în toate competițiile.

Mult mai gravă ar fi dauna dacă povestea se repetă diseară, în Ligă, și de aceea Luis Enrique a recurs la "terapia de grup". Potrivit El Mundo Deportivo, 20 de minute a ținut ședința "intimă" din vestiar înaintea antrenamentului de refacere de duminică.

S-a făcut autocritic analiza derby-ului cu Real, Lucho insistând pe relaxarea echipei și controlul pierdut în teren, fără a omite și oboseala acumulată de jucători după partidele interțări. Cel mai tare au simțit acest impediment Messi, Suarez și Neymar, angrenați în preliminariile CM 2018.

Aflată la 6 puncte în spate în campionat, Atletico încearcă să imite isprava din 2014, în aceeași fază a Ligii, când a scos Barca (2-1 la general). "Am arătat că suntem capabili de orice. Să fim însă foarte atenți la MSN! Oricare dintre ei poate decide meciul într-o secundă", a spus Koke.

"Nu ne temem de Atletico, deși face un sezon excelent. Este a doua cea mai bună echipă din Spania și vom avea meci mai greu ca sâmbăta trecută"
Gerard Pique, fundaș Barcelona

6 victoriicu Simeone are Lucho în anterioarele 6 dueluri Barca-Atletico: 4 în La Liga, 2 în Cupa Regelui. Ultimele două, cu același scor, 2-1

25 de golurii-a marcat Messi lui Atletico în 24 de întâlniri: 21 în La Liga plus 4 în Cupa Regelui. Cele mai multe (5), în sezonul 2008-2009

barcelona atletico

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1217320178286850
Radu Chiran  •  05 Aprilie 2016, 11:36

Sunteti sigur ca meciul este live video si pe DigiSport 1? In programul lor nu am vazut asta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close