INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - FC BARCELONA

Thierry Henry surprinde: "Ronaldo e mai bun decît Messi" Eşti de acord?

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2009 00:00

Atacantul Barcelonei Thierry Henry spune că "Balonul de Aur", Cristiano Ronaldo, este mai bun în acest moment decît Leo Messi şi face o comparaţie între cei doi jucători.

"Cu siguranţă, atît Messi, cît şi Ronaldo, pot juca pe orice post de la mijloc în sus. Au o tehnică extraordinară, dar sînt diferiţi ca stil
. Dacă Leo înscrie mai multe goluri în acest sezon, Ronaldo e jucătorul care a făcut-o anul trecut.

Valoarea unui jucător este dată de numărul titlurilor pe care le-a cîştigat alături de echipă. Aşadar, trebuie să admit că Ronaldo e mai bun decît Messi în acest moment. Nu ştiu ce va fi în viitor, dar acum aşa stau lucrurile", a explicat Henry.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
 •  12 Mai 2009, 13:13
Postat de pe 18 Aprilie 2009, 14:48

Messi are cateva clase peste C. Ronaldo...

henry a zis-o cu parere de rau,se vede!adica sa nu se mai faca comparatii subiective intre cei doi,caci cele cu argumente si oficiale,adica trofeele,apartin in numar mai mare lui ronaldo!eu nu-l suport pe ronaldo,mi se pare cel mai lipsit de modestie om posibil si f taran,nu stiu de ce mor pitipoancele dupa el!in fine,e talentat si el si messi,dar intr-adevar balonul de aur i-a fost acordat lui ronaldo datorita publicitatii!

davvidd
davvidd  •  21 Aprilie 2009, 19:26

De ce nu trage Cristiano Ronaldo Portugalia dupa el??? Ce vorbesti acolo.....el trage numai pentru el, cum sa mai traga si pentru Portugalia:))...Si in ultimul timp si numai pentru el e cam greu.. Noroc in meciurile cu Aston Villa si Porto.

 •  20 Aprilie 2009, 22:25

am si eu o intrebare pt fanii menelistului de ronaldo , daca e asa bun dc nu isi trage portugalia dupa el?dc? pt ca nu are mijlocul de senzatie de la man u .portugalia e in cautari ca si romania de altfel , messi pe de alta parte daca "merge" bine e si barca dupa el .si pt cei care zic ca mijloc mediocru, ca batran samd va reamintesc ca unii din echipa aia jucau si acum 15 ani de zile la man u .poate ca nu mai au viteza,dar au stiinta jocului.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează