INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA - STEAUA 2-2

Trei nume grele » Ce o aşteaptă pe Steaua în grupele Ligii Campionilor

Calificată din nou în grupe, Steaua își așteaptă adversarii
Calificată din nou în grupe, Steaua își așteaptă adversarii

Articol de , - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 00:04

Trupa lui Reghecampf s-a calificat pentru a şaptea oară în grupele Champions League, iar mîine, de la ora 18:45, îşi află adversarii.

Victoria de ieri i-a adus din nou pe stelişti în grupele Ligii Campionilor după o pauză de 5 ani. Roş-albaştrii vor fi plasaţi în ultima urnă la tragerea la sorţi care va avea loc, joi, la Monaco.

Din acest motiv, posibilii adversari sînt de 5 stele, iar Steaua va avea nevoie de noroc ca să prindă o grupă accesibilă. Benfica, Marseille şi FC Basel ar fi varianta ideală, în timp ce o grupă cu Barcelona, Juventus şi Dortmund ar fi imposibilă.

Primul meci din grupe e programat pe 17 sau 18 septembrie, în timp ce tragerea la sorţi pentru "optimi", indiferent de competiţia în care Steaua va continua, e programată pe 13 decembrie.

Cum arată urnele UEFA Champions League

URNA 1
Bayern Munchen
Barcelona
Chelsea
Real Madrid
Manchester United
Arsenal
FC Porto
Benfica

URNA 2
Atletico Madrid
Şahtior Doneţk
AC Milan*
Schalke
Marseille
ŢSKA Moscova
PSG
Juventus

URNA 3
Zenit St. Petersburg*
Manchester City
Ajax Amsterdam
Borussia Dortmund
FC Basel
Olympiakos
Galatasaray
Bayer Leverkusen

URNA 4
FC Copenhaga
Napoli
Anderlecht
STEAUA
Viktoria Plzen*
Austria Viena
Real Sociedad*
Şahtior Karagandi*
* echipele sînt favorite la calificare, meciurile retur din play-off se joacă azi

Cînd au loc meciurile din faza grupelor
Meciul Data
1: 17/18 septembrie
2: 1/2 octombrie
3: 22/23 octombrie
4: 5/6 noiembrie
5: 26/27 noiembrie
6: 10/11 decembrie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (211)
brto
brto  •  28 August 2013, 21:42

Trebuie sa ai grave probleme de perceptie a realitatii sa crezi ca Steaua pleaca favorita la calificare de pe locul 2 sau 3 in orice grupa ar pica indiferent de adversar. Toti adversarii din primele 3 urne sunt peste Steaua ca lot si buget, si dupa ce s-a vazut aseara si ca joc. Fara Chiriches care era singurul cu o siguranta debordanta atat defensiv cat si ofensiv si in duelurile 1v1, putand fi un excelent mijlocas defensiv, Steaua pleaca din postura favoritei a doua in orice meci. Iar daca vin Schalke, Ajax sau Chelsea, daca nu sunt calificati nu va faceti iluzii, meciurile din EL nu se vor mai repeta nici cu 200.000 de oameni in tribune.

apokalyps
apokalyps  •  28 August 2013, 19:11
Postat de stefansb pe 28 August 2013, 09:26

iar faci tu spume. ce rusine. tot forumul a auzit de spumele tale. pana si negoitza si borcea sunt mai putini ofticati pe succesele stelei. te asteptam cu noi aberatii dupa tragerea la sorti

trebuie sa recunosti ca commentul a fost amuzant:)))mai ales ultima parte

hienele
hienele  •  28 August 2013, 18:01

Eu imi doresc sa cadem in grupa cu Shahtior si sa-i dam miji lui Lucescu, initiatorul "cooperativei" din anii 80 pe vremea cand antrena Dinamo. El decidea in campionat cine pierde, cine castiga, cine retrogradeaza., cine si unde se transfera.. Multa M- Dinamo

Vezi toate comentariile (211)
Comentează