INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - REAL MADRID

UPDATE / Arbitraj contestat la Manchester - Real » Crăciunescu: "E roşu indiscutabil la Nani"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 00:03

UPDATE / Ion Crăciunescu a intervenit în emisiunea Fotbal European de la Digisport şi a anunţat că arbitrul a procedat bine: "Este roşu indiscutabil la Nani". Invitat la DigiSport, şi MM Stoica a considerat că portughezul trebuia să primească "roşu" direct.

Turcul Cuneyt Cakir a fost delegat la superduelul dintre Manchester United şi Real Madrid, scor 1-2.

Prima fază controversată a fost în minutul 56, atunci cînd Nani a văzut un cartonaş roşu discutabil. Mijlocaşul celor de la Manchester United a vrut să stopeze o minge la 30 de metri de poarta lui De Gea şi nu l-a observat pe Arbeloa, care se întrepta spre minge şi l-a lovit pe acesta în piept.

Arbitrul  i-a arătat lui Nani direct cartonaşul roşu, moment în care banca englezilor a explodat. Următoarea fază controversată a fost în favoarea "diavolilor".

Rafael a lovit mingea cu mîna la cîţiva metri de linia porţii, însă centralul partidei nu a văzut faza care impunea atît penalty pentru Real Madrid, dar şi eliminarea fundaşului celor de la United.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (30)
vlad_condurache
vlad_condurache  •  06 Martie 2013, 11:39
Postat de nicolaiec pe 06 Martie 2013, 03:31

Aiurea, a fost clar fara intentie. Daca vezi adversarul ca ridica piciorul la minge si bagi capul sa o lovesti, se da joc periculos. In campionatul angliei poate abia s-ar fi dat fault. Nu trebuia rosu. Iar la acel hands in careu, sa fim seriosi, trebuie sa fii nebun sa spui ca dintr-un metru, in conditia in care au sarit in acelasi timp la cap, puteai sa faci ceva intentionat sau neintentionat cu mana. Era si aproape, si mingea a ricosat intamplator in mana. La Ramos in careu nu a fost hands, cand i-a sutat in mana, din distanta si mai mare ? Sigur, sunt subiectiv, dar se putea interpreta si altfel meciul. Real a avut noroc, ca toate echipele "marelui" Mourinho.

Pai daca o iei asa inseamna ca: 1. Nici la Zapata in Milan - Barca nu a fost hent. 2. Intentie, neintentie, ala a jucat periculos. Daca facea Pepe intrarea aia, erati toti ultragiati, consternati, constipati pe-aici.

yoz7777
yoz7777  •  06 Martie 2013, 11:15

Care este diferenta dintre faultul lui Tanase din meciul cu Mediasul si intarea lui Nani? Din punctul meu de vedere sunt similare si ambele au fost penalizate cu rosu. Asa ca daca mai toti au declarat ca a fost ok la Tanase, la fel a fost si aseara...

arahnomania
arahnomania  •  06 Martie 2013, 09:26

nu sunt convins ca a fost de rosu, dar cred ca arbitrul are acoperire. iar voi astia cu Bwin, intrati pe site si vedeti cu ce echipe mai sunt parteneri. culmea, din sezonul asta s-a adaugat un club englez - Manchester United :)

Vezi toate comentariile (30)
Comentează