INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ŞAHTIOR - FENERBAHCE, AZI, 21:45, DOLCE 1

UEFA nu-i interzice să joace dopat! Fred n-a primit încă suspendarea, iar apelul turcilor a fost respins

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2015 00:00

Palkin, directorul executiv al lui Șahtior, susține că abia la jumătatea lui octombrie s-ar lua o decizie, brazilianul riscînd între 6 luni și 2 ani suspendare. Pînă atunci, Mircea Lucescu l-ar putea folosi

UEFA întreține misterul în privința lui Fred. Brazilianul care a fost prins dopat la Copa America n-a fost suspendat, iar Șahtior n-a primit nici un document ce să-i interzică folosirea lui în returul cu Fenerbahce de diseară, din turul 3 preliminar al Ligii! Mai mult, forul continental a respins apelul făcut de turci, care voiau victorie la "masa verde" pentru utilizarea lui Fred în jocul de la Istanbul.

"Fred poate lua parte la competițiile organizate de UEFA și de federația ucraineană, dat fiind că Șahtior nu are nici o decizie a unei autorități sportive care să-l suspende pe brazilian", a anunțat clubul pe site-ul oficial. Iar directorul executiv Serghei Palkin a declarat că "un verdict în cazul lui ar putea veni la mijlocul lui octombrie". Fred a fost depistat pozitiv cu hidroclorotiazidă, la ambele probe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează