INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Un fost mare atacant al Stelei nu concepe ca Steaua să se încurce de Ludogoreţ: "Toţi jucătorii sînt pe val!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 15:15

Gabi Balint, fostul atacant al Stelei, e convins că ”roş-albaştrii” se vor impune în prima manşă cu Ludogoreţ, contînd pentru preliminariile Ligii Campionilor.

"Bineînţeles că Steaua va trece de Ludogorets, chiar dacă jucătorii nu vor avea o misiune uşoară. După meciul cu Pandurii, ei au moralul foarte ridicat şi nu numai pentru faptul că au marcat de şase ori, ci pentru că practică un joc bun, spectaculos. Toţi fotbaliştii sînt pe val, nu doar Keşeru.

În acest moment, Steaua se află într-un vîrf de formă şi foarte important este că au ajuns în vîrf exact acum, înaintea play-off-ului. Chiar dacă s-a accidentat Tănase şi va fi indisponibil pentru meciul tur, jucători ca Pîrvulescu, Stanciu sau Sînmărtean îl pot suplini cu brio în bandă. Lucian a jucat însă excelent în centru şi nu trebuie scos de acolo", a spus Gabi Balint, conform Ring.

Meciul dintre Steaua şi Ludogoreţ va avea loc în această seară, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
tristan
tristan  •  19 August 2014, 22:39

geniala remarca lui radu paraschivescu pe Digi despre Adi Popa "un jucator care promite uragane si ofera adieri":))))))...

valiza.epo
valiza.epo  •  19 August 2014, 19:13

Balint era obisnuit sa joace cu capre. Poate de aceea nu face fatza ca antrenor! Dar, crede Pele ca cei de la Razgrad vor sta si ei capra la fel ca gorjenii?!?

chimir_sen
chimir_sen  •  19 August 2014, 18:19
Postat de treadstone pe 19 August 2014, 16:05

Vor fi pe val pana in min 45...cand vor zice ca e inexplicabil scorul de pe tabela si ca s-au comis greseli majore in defensiva.

Zici că citezi din Slughiță ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează