INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 2-2

Unul dintre cei mai buni steliști, dezamăgit după meciul cu Plzen: "Nu știu ce n-a mers azi! Cehii nu ne-au surprins cu nimic"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 23:19

FCSB și Viktoria Plzen au terminat la egalitate, 2-2, în turul III al preliminariilor UEFA Champions League. (Vezi aici detalii)

Mijlocașul Filipe Teixeira a marcat un gol și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai steliștilor, iar după meci a vorbit despre returul din Cehia, de pe 3 august.

"Trebuie să mergem în Cehia ca să câștigăm. Sunt sigur că acolo vom învinge. Azi, cehii nu ne-au surprins cu nimic. Știam că o joace cu minge lungă și că vor încerca să câștige mingea a doua. Nu știu ce n-a mers azi.Trebuie analizat meciul. 

Este greu să vorbesc acum, sunt trist și dezamăgit. Sper să câștigăm la retur. Important este ca toți să fim 100% pregătiți. Sigur vom marca în Cehia. Ar fi o dezamăgire totală dacă nu ne calificăm", a spus Teixeira la TV Digi Sport.

Citește și: Becali s-a enervat după meciul cu Plezen » Scoate doi jucători din echipă: "Am și uitat că el e în lot! Unul e aerian și nu-l mai las în lot"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
887189388000692
Vasile Frincu  •  26 Iulie 2017, 16:48
Postat de valiza.epo pe 26 Iulie 2017, 09:24

Nu stie Teixeira ce nu a mers?!? Sau nu vrea sa stie! FCSB nu e echipa de fotbal; e o adunatura care nu joaca nimic. Doar Gaman si Chivulete mai realizeaza ceva la FCSB!

Oricum meciul se rejoaca ptr. ca a deschis Gheorghe proces la TAS ca sa fie arbitrat fie de Gaman fie de Chivulete pentru a mai aduce puncte pentru Romania.

cainelup
cainelup  •  26 Iulie 2017, 12:01

"Cehii nu ne-au surprins cu nimic" - hehehe, pricepe greu, ăsta. Deci ai alergat, nu puțin, de două ori după egalare, măi Felipe, dar ție ți s-a părut normal, nu te-ai mirat. Bravo, bă, țineți-o tot așa !

daniaania
daniaania  •  26 Iulie 2017, 10:20

Cehii peste fcsb, ii spulbera sapt. viitoare la ei acasa.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează