INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MEDIA

Urziceni - Zenit St. Petersburg nu se televizează, haideţi la stadion!

Articol de - Publicat luni, 26 iulie 2010 00:00

După mai multe runde de negocieri între clubul Unirea Urziceni şi posturile de televiziune, se pare că meciul de marţi seară din Liga Campionilor dintre Unirea Urziceni şi Zenit St. Petersburg nu se va televiza.

 

Oficialii clubului ialomiţean au declarat zilele că există o singură ofertă din partea celor de la ProTV, dar din cauza sumei mici de bani pe care şefii postului din Pache Protopopescu au oferit-o, înţelegerea a căzut. "Au fost echipe care au cerut 50.000 de euro în această vară pentru a li se televiza un meci amical, iar noi am primit o ofertă sub jumătate din această sumă!", au spus oficialii Urziceniului.

Chiar dacă duminică lucrurile ar fi intrat pe un făgaş normal, luni după prînz s-a anunţat oficial că întîlnirea din Ghencea nu va fi televizată. PR-ul postului PRO TV nu a putut fi contactat pentru a oferi mai multe detalii.

Preţuri între 5 şi 250 lei
Ţinînd cont că meciul contînd pentru turul 3 al Ligii Campionilor nu va fi televizat, oficialii grupării ialomiţene îi aşteaptă pe toţi iubitorii fotbalului pe stadionul Ghencea. "Din păcate meciul nu se va televiza, nu are rost să discutăm care au fost motivele! Îi aşteptăm pe toţi iubitorii fotbalului la meci, începînd cu ora 20:30 pentru a avea parte de un spectacol de zile mari. Urziceni - Zenit va fi un meci de Liga Campionilor, pe lîngă faptul că vom juca cu una dintre cîştigătoarele Cupei UEFA! Casele de bilete vor fi deschise şi mîine pînă la ora meciului", a declarat pentru GSP.RO, directorul general al Unirii Urziceni, Felix Grigore.

Preţurile biletelor pentru meciul de marţi seară dintre Unirea Urziceni şi Zenit au următoarele preţuri:

5 lei - peluze
10 lei - tribuna a II-a
50 lei - tribuna I
150 lei - tribuna 0
250 lei - fotolii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
alexpop2
alexpop2  •  27 Iulie 2010, 12:11

Am vorbit despre meciul retur, doar pentru noi, este foarte important ca echipa a jucat în Liga Campionilor

alexpop2
alexpop2  •  27 Iulie 2010, 12:10

Noi, în Rusia, meciul va arata 100% şi nu pe acelaşi canal

alexpop2
alexpop2  •  27 Iulie 2010, 12:04

Eu nu înţeleg cum acest lucru este posibil ca ţara dumneavoastră nu este afişat echipa ta in Liga Campionilor, cu siguranţă, veţi găsi aceste jocuri nu înseamnă nimic? clubul a cerut prea mult de la noi (în limba rusă) şi canalele NTV NTV + din aceasta cauza ei nu poate demonstra meci de astăzi şi nimeni nu va vedea pe Internet nu este la TV (

Vezi toate comentariile (59)
Comentează