INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CRITICI

Valdano: "N-am fost nici o clipă noi înşine"

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Directorul general al Realului, Jorge Valdano, era foarte supărat după înfrîngerea suferită de galactici la Lyon (0-1), în prima manşă a "optimilor" Ligii.

 

"N-am fost nici o clipă noi înşine. Am lăsat o impresie proastă în Franţa. E adevărat, putem întoarce rezultatul pe Bernabeu, dar trebuie să facem o partidă de maximă concentrare pentru că acest 0-1 din tur nu ne permite nici o eroare", a spus fostul internaţional argentinian.

 Valdano a remarcat că "mai bine de o oră, Lyon ne-a făcut viaţa foarte grea. Dar în ultimele 25-30 de minute francezii au obosit şi n-au mai trecut de centrul terenului. Sper ca la Madrid să profităm de pregătirea lor fizică precară".

Galacticii au însă şi ei  probleme: Marcelo şi Xabi Alonso sînt suspendaţi pentru returul din 11 martie din cauza cumulului de cartonaşe galbene. 

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
unualtu
unualtu  •  17 Februarie 2010, 14:34
Postat de pe 17 Februarie 2010, 14:01

real madrid o echipa de nesimtiti.am pierdut 600 de lei la pariuri din cauza lor.

ei au pierdut cateva sute de mii de euro daca nu milioane de la uefa din cauza lor ... si nu ai pierdut 600 ron ai pierdut 10 15 ron cat ai bagat ca nu poti pierde ceva ce nu ai

cristi1902
cristi1902  •  17 Februarie 2010, 14:25

tin cu realul dar tebuie sa recunosc ca aseara nu a jucat nimic, pase aiurea, suturi slabe, ba mai mult, dupa desfasurarea jocului ar fi tebuit sa mai incaseze cel putin un gol. @aureltg...sti vorba aia ca mai bine sa pari prost decat sa scoti aberatiile si sa inlaturi orice dubiu. fara ajutorul lui casillas realul nu ar mai fost in champions league vreo 2 ani, ani in care ce sa vezi...casillas a fost si ales cel mai bun portar din lume

 •  17 Februarie 2010, 14:01

real madrid o echipa de nesimtiti.am pierdut 600 de lei la pariuri din cauza lor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează